Νέα Φιλαδέλφεια: Ελεύθερος για τη δολοφονία Κατσούρη ο Έλληνας οπαδός

Νέα Φιλαδέλφεια: Ελεύθερος για τη δολοφονία Κατσούρη ο Έλληνας οπαδός

Ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε μετά την απολογία του για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου έχασε τη ζωή του ο Μιχάλης Κατσούρης, ο 35χρονος Έλληνας οπαδός.

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτικής εμφάνισης σε ΑΤ δύο φορές τον μήνα και της υποχρεωτικής παρουσίας στο ΑΤ της περιοχής του όταν υπάρχει αγώνας.

Το κατηγορητήριο για το οποίο απολογήθηκε περιλαμβάνει τα αδικήματα της έκρηξης, της κατοχής εκρηκτικών υλών, της βιαιοπραγίας (αδίκημα του αθλητικού νόμου) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

«Ο Μιχάλης ήταν πολύ φίλος μου. Βρισκόμουν στο σημείο, αλλά δεν έλαβα μέρος στα επεισόδια. Οι Κροάτες μας περικύκλωσαν, μας ξυλοκοπούσαν κι έγινε το κακό. Ποιος το έκανε και πώς, δεν το ξέρω. Το μαχαίρι μου δεν είναι εκείνο που επέφερε το χτύπημα στον Μιχάλη», υποστήριξε ο ίδιος.

Καθοριστικό το DNA

Πρόκειται για τον οπαδό, DNA του οποίου εντοπίστηκε σε μαχαίρι όπου βρέθηκε και γενετικό υλικό του δολοφονημένου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη. Κατά πληροφορίες ωστόσο η ανακρίτρια της υπόθεσης αναμένεται να ζητήσει περαιτέρω ανάλυση του DNA, τόσο του θύματος όσο και του 35χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση της ανθρωποκτονίας του 29χρονου, καθώς το μοιραίο πλήγμα απαιτούσε δύναμη και σκοπιμότητα.

Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα