Νέα Φιλαδέλφεια: Εντοπίστηκε DNA Έλληνα οπαδού στο μαχαίρι με το αίμα του 29χρονου θύματος

Νέα Φιλαδέλφεια: Εντοπίστηκε DNA Έλληνα οπαδού στο μαχαίρι με το αίμα του 29χρονου θύματος

Εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή από Κροάτες χούλιγκαν, στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε δείγμα DNA του 35χρονου Έλληνα, που συνελήφθη πρόσφατα ως ύποπτος για την υπόθεση, σε μαχαίρι κοντά στο σημείο συμπλοκής του θύματος με τους Κροάτες χούλιγκαν.

Ο 35χρονος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους αθλητικούς χώρους, ενώ εκκρεμούσε σε βάρος του ποινή φυλάκισης 12 μηνών αλλά και χρηματικό πρόστιμο για εμπλοκή σε παλαιότερα επεισόδια στον Βόλο.

Όπως είχε γίνει γνωστό την ημέρα της σύλληψής του, οι Αρχές θα λάμβαναν δείγμα γενετικού υλικού προκειμένου να έρθει σε αντιπαραβολή με το DNA που είχε βρεθεί σε δύο μαχαίρια, με το ένα μάλιστα να φέρει και το αίμα του Μιχάλη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 35χρονος ισχυρίζεται ότι το γενετικό υλικό που βρέθηκε είναι από συμπλοκή πριν τον θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, πειθαρχικές ποινές επιβλήθηκαν σε 5 αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι ενεπλάκησαν στη διαχείριση των Κροατών χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Συγκεκριμένα, για τα επεισόδια έχουν αποδοθεί πειθαρχικές ευθύνες σε πέντε ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς που υπηρετούν στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και στην Διεύθυνση Αστυνομίας Κορίνθου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα