Νέα Φιλαδέλφεια - Μιχάλης Κατσούρης: Η ΕΛΑΣ πλησιάζει στη σύλληψη Έλληνα οπαδού που βρισκόταν κοντά την στιγμή της δολοφονίας

Νέα Φιλαδέλφεια - Μιχάλης Κατσούρης: Η ΕΛΑΣ πλησιάζει στη σύλληψη Έλληνα οπαδού που βρισκόταν κοντά την στιγμή της δολοφονίας

Ραγδαιές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες επίκειται σύλληψη Έλληνα που βρισκόταν στη Νέα Φιλαδέλφεια, την βραδιά της δολοφονίας του φιλάθλου της ΑΕΚ.

Το «Law and Order» είχε αποκαλύψει, προ ημερών, ότι οι ερευνητές της Ασφάλειας ανάμεσα σε πέντε πρόσωπα, τέσσερις Κροάτες και έναν Έλληνα, το στοιχείο-κλειδί που θα τους οδηγήσει στην εξιχνίαση της δολοφονίας του φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ οπαδών το βράδυ της 7ης Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στα χέρια τους έχουν γενετικό υλικό που εντοπίστηκε σε μαχαίρι με το αίμα του θύματος, το οποίο προσπαθούν να ταυτοποιήσουν, ενώ άλυτο μυστήριο για τους αστυνομικούς, παραμένει ένα δεύτερο μαχαίρι που βρέθηκε στον ίδιο χώρο, καλυμμένο επίσης από το αίμα του δολοφονημένου άνδρα.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του «L&O» πρόκειται για έναν νεαρό οπαδό οποίος ήταν μαζί με τον Μιχάλη Κατσουρη στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά την δολοφονική επίθεση των Κροατών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ αλλά το ένταλμα αφορά άλλη υπόθεση… πρόκειται για οπαδικό επεισόδιο. Πρόκειται για οπαδό της ΑΕΚ που εμφανίζεται να τρέχει δίπλα στον Μιχάλη εκείνο το βράδυ. Θα λάβουν DNA του προκειμένου να διαπιστωθεί αν ταυτοποιειται με κάποιο από τα όργανα δείγματα που εντοπίστηκαν στο σημείο.

Πηγή: thestandard.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα