Βόλος: Αβάσταχτος πόνος για την οικογένεια του βρέφους που «κατέληξε» στην άσφαλτο

Βόλος: Αβάσταχτος πόνος για την οικογένεια του βρέφους που «κατέληξε» στην άσφαλτο

Το αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων, που θα δείξει αν ο οδηγός που χτύπησε παππού και βρέφος στον Βόλο ήταν σε κατάσταση μέθης, αναμένουν οι Αρχές με φόντο και τη μαρτυρία ενός άντρα ότι ο οδηγός ίσως να μην ήταν σε κατάσταση να οδηγεί.
Την ίδια στιγμή, ο εφιάλτης για την οικογένεια του αδικοχαμένου βρέφους δεν έχει τέλος. Συγκλονίζουν τα πρώτα λόγια του παππού που κρατούσε το παιδί στην αγκαλιά προσπαθώντας να διασχίσει τον δρόμο.

«Μας έκλεισε το σπίτι και τι αλλάζει εάν είχε πιει ο οδηγός της μηχανής, εμείς χάσαμε το εγγόνι μας. Δεν τον ξέρουμε τον οδηγό, προσπαθούμε να ηρεμήσουμε».

Νέο ντοκουμέντ
Στο νέο σοκαριστικό ντοκουμέντο του τραγικού δυστυχήματος καταγράφεται το τεσσάρων μηνών βρέφος να χάνεται από τα χέρια του παππού του και να πέφτει στο οδόστρωμα.

Ο 54χρονος και η γιαγιά του μωρού έχουν σταθμεύσει και έχουν βγάλει το καροτσάκι από το πορτ μπαγκάζ. Ο παππούς, με το κοριτσάκι στην αγκαλιά, βγαίνει στον δρόμο και σε μια πρώτη προσπάθεια να τον διασχίσει, μια μοτοσικλέτα περνάει από δίπλα του.

Έχει κάνει μόλις 3 βήματα και σαστισμένος κοντοστέκεται. Βλέπει τα φώτα της μηχανής που έρχεται κατά πάνω του. Σε κλάσματα δευτερολέπτου, τους χτυπά.

Η γιαγιά καταλαβαίνει τι έχει συμβεί και τρέχει προς το μωρό σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να το σώσει.

«Τέλειωσε η ζωή μου»
«Τέλειωσε η ζωή μου, αλλά δεν φταίω για ό,τι συνέβη» υποστήριξε στην απολογία του ο οδηγός της μοτοσυκλέτας.

Ο 33χρονος επιμένει πως δεν είχε υπερβεί το όριο ταχύτητας των 50 χιλιομέτρων και πως δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ. Αρνείται ότι έκανε επικίνδυνους ελιγμούς κι όταν είδε τον άνδρα στη μέση του δρόμου κόρναρε, προσπάθησε να τον αποφύγει, αλλά έχασε τον έλεγχο της μηχανής.

«Δεν είχα υπερβεί το όριο ταχύτητας των 50 χιλιομέτρων. Δεν είχα καταναλώσει αλκοόλ. Δεν έκανα επικίνδυνους ελιγμούς. Είδα τον παππού, κόρναρα προσπάθησα να τον αποφύγει. Έχασα τον έλεγχο της μηχανής».

Ο οδηγός έχει αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εν αναμονή των τοξικολογικών του εξετάσεων

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα