Βόλος - Παράσυρση βρέφους: Έκανε επικίνδυνους ελιγμούς – Σπαρακτικός ο παππούς: Μας έκλεισε το σπίτι

Βόλος - Παράσυρση βρέφους: Έκανε επικίνδυνους ελιγμούς – Σπαρακτικός ο παππούς: Μας έκλεισε το σπίτι

Μαρτυρία – κλειδί σχετικά με τη συμπεριφορά του οδηγού της μηχανής που παρέσυρε παππού και βρέφος τεσσάρων μηνών που κατέληξε από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, φέρνει στο φως το MEGA.

Οδηγός άλλης μηχανής, αυτόπτης του τραγικού τροχαίου, δήλωσε: «Βρισκόμουν με το μηχανάκι μου στη μέση της Ιάσωνος. Ξαφνικά με προσπέρασε με μεγάλη ταχύτητα μια μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς. Μάλιστα, σχημάτισα την εντύπωση από τον τρόπο που πήγαινε ότι ίσως ο οδηγός δεν ήταν σε θέση να την οδηγεί με ασφάλεια. Ύστερα τον βλέπω να προσπερνά ένα αυτοκίνητο από δεξιά, να κάνει ελιγμό αριστερά και να παρασύρει τον άνδρα που περνούσε τον δρόμο».

Στο MEGA και στο Live News, μίλησε άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον του οδηγού της μοιραίας μηχανής, ο οποίος τόνισε: «Όσο γίνεται προσπαθεί να είναι καλά. Σε κανέναν να μην τύχει αυτό που έχει συμβεί. Η άλλη οικογένεια, οι άνθρωποι έχουν χάσει το παιδάκι τους. Συμπονώ τους άλλους ανθρώπους. Μακάρι να μην είχε γίνει όλο αυτό το πράγμα.

Ήταν μία κακή στιγμή και για τις δύο οικογένειες, πονάμε και για τα δύο παιδιά. Δεν έχω λόγια, δεν εκφράζεται αυτό με λόγια. Εμένα η αγωνία μου συνεχίζει, εμείς θα έχουμε έναν αγώνα μεγάλο για όλη μας την ζωή, δεν τελειώνει αυτό. Θα το κουβαλάει για όλη του τη ζωή, είτε τιμωρηθεί, είτε δεν τιμωρηθεί, ό,τι και να γίνει».

Τέλος στην πρώτη του αντίδραση, ο παππούς του βρέφους, τον οποίο παρέσυρε ο οδηγός της μηχανής με αποτέλεσμα το βρέφος να του πέσει από τα χέρια και να βρει τραγικό θάνατο, ανέφερε στο MEGA: «Μας έκλεισε το σπίτι. Και τι αλλάζει αν έχει πιεί ο οδηγός της μηχανής, εμείς χάσαμε το εγγόνι μας. Δεν τον ξέρουμε τον οδηγό, προσπαθούμε να ηρεμήσουμε».

Πηγή: newsbeast.gr

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα