Βόλος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 33χρονος που παρέσυρε τον παππού και το 4 μηνών βρέφος

Βόλος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 33χρονος που παρέσυρε τον παππού και το 4 μηνών βρέφος

Σπαρακτικές στιγμές εκτυλίχθηκαν χθες το πρωί στο νεκροταφείο του Βόλου, όπου οι γονείς, οι παππούδες και κοντινοί συγγενείς συντετριμμένοι αποχαιρέτησαν το 4 μηνών κοριτσάκι που σκοτώθηκε στο τροχαίο με τη μηχανή.
Οι γονείς, ο παππούς και η γιαγιά του μόλις 4 μηνών μωρού προσπάθησαν, ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, να μην καταρρεύσουν. Στο κοιμητήριο του Βόλου εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας.

Δύο ημέρες μετά την τραγωδία, ο 33χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας που παρέσυρε τον παππού με το εγγονάκι του στην αγκαλιά οδηγήθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί με σπασμένο χέρι και χειρουργική μάσκα.

Μετα την απολογία του, που διήρκησε μια ώρα, ο 33χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικό όρο την έξοδό του από τη χώρα.

Τι συνέβη
Το τραγικό δυστύχημα έγινε το βράδυ του Σαββάτου όταν η μηχανή μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο 33χρονος παρέσυρε τον παππού που κρατούσε το παιδί στην αγκαλιά και διέσχιζε την οδό Ιάσονος στον Βόλο.

Ο 53χρονος χτυπήθηκε, το μωρό του έφυγε από τα χέρια και έπεσε με δύναμη στο οδόστρωμα. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών το κοριτσάκι δεν τα κατάφερε.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να δώσουν απάντηση στο ερώτημα αν ο 33χρονος οδηγός είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο με το τροχαίο
Στη δημοσιότητα δόθηκε νέο σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο που συνέβη στο Βόλο.

Στο βίντεο διακρίνεται καθαρά ο 54χρονος παππούς την ώρα που επιχειρεί να διασχίσει τον δρόμο, σε σημείο όπου δεν υπάρχει διάβαση πεζών.

Ο παππούς κρατά αγκαλιά το παιδί και στέκεται σχεδόν στη μέση του δρόμου, αναζητώντας την κατάλληλη στιγμή για να περάσει απέναντι, ενώ το φανάρι ελάχιστα μέτρα μακριά από το σημείο του τροχαίου, είναι πράσινο.

Για 10 δευτερόλεπτα μένει ακίνητος στον δρόμο κάνοντας μικρές κινήσεις μπρος-πίσω, καθώς όπως διακρίνεται, η μηχανή και ένα ακόμη αυτοκίνητο τον πλησιάζουν, κλείνοντας ουσιαστικά και την αριστερή και τη δεξιά λωρίδα.

Την ώρα που ο 54χρονος ξεκινάει, πλησιάζει ο 33χρονος με τη μηχανή, κορνάρει και τον χτυπά, κάνοντας ελιγμό για να τον αποφύγει.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα