Αρκαδία: Λεωφορείο έμεινε στο γκρεμό μετά από ανακοπή του οδηγού. Δραματική περιγραφή επιβάτιδας

Αρκαδία: Λεωφορείο έμεινε στο γκρεμό μετά από ανακοπή του οδηγού. Δραματική περιγραφή επιβάτιδας

Ένα απίστευτο συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Κυριακής με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αρκαδίας που εκτελούσε το δρομολόγιο Λουτρά Ηραίας – Τρίπολης να κρέμεται κυριολεκτικά στο χείλος του γκρεμού.
Ο οδηγός ένιωσε αδιαθεσία, έκανε στην άκρη του δρόμου το λεωφορείο και κατέβηκε για λίγα λεπτά.

Ανεβαίνοντας ξανά στην θέση του και βάζοντας μπροστά το όχημα ο οδηγός έχασε τις αισθήσεις του με το λεωφορείο να κυλά προς τον γκρεμό.

Είχε αισθανθεί αδιαθεσία
Ο οδηγός απεγκλωβίστηκε από την πυροσβεστική και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Δημητσάνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, νωρίτερα, ο οδηγός σταμάτησε το λεωφορείο ανάμεσα σε Λευκοχώρι και Λαγκάδια και κατέβηκε για λίγα λεπτά. Λίγα χιλιόμετρα μετά, ωστόσο, έχασε τις αισθήσεις του με το λεωφορείο να κυλά προς τον γκρεμό.

Η δραματική περιγραφή επιβάτιδας του λεωφορείου στο LIVE NEWS
Η επιβάτιδα του λεωφορείου, Μαρία Ξινή, μίλησε στο LIVE NEWS για τα όσα βίωσε.

«Μιλούσαμε με τον άνθρωπο ήταν μια χαρά. Μετά χτυπήσαμε μία πέτρα και ο άνθρωπος κατέβηκε να δει τι είχε γίνει. Ανέβηκε πάλι, πήρε το κινητό του και ξεκίνησε. Μόλις ξεκίνησε έπεσε ανάμεσα στο τιμόνι και στην πόρτα. Εγώ σκέφτηκα πως έσκυψε για να πιάσει κάτι. Όταν είδα πως βγήκαμε από τον δρόμο πήγα εκεί και είδα πως είχε χάσει τις αισθήσεις του. Κάθισα ανάμεσα από το καθίσματα και σκεφτόμουν πως τώρα θα πεθάνω. Μετά πάτησα κάτι κουμπιά και άνοιξε η πόρτα. Ευτυχώς άνοιξε η πίσω γιατί εάν άνοιγε η μπροστινή τότε θα αυτοκτονούσα μόνη μου. Θέλω να πως πως δεν είναι δρόμοι αυτοί. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα