Θεσσαλονίκη: Σάπια πατώματα και μουχλιασμένοι τοίχοι στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος όπου τραυματίστηκε γιατρός

Θεσσαλονίκη: Σάπια πατώματα και μουχλιασμένοι τοίχοι στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος όπου τραυματίστηκε γιατρός

Σάπια πατώματα και παράθυρα με μουχλιασμένοι τοίχοι στους κοιτώνες των γιατρών του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη. Τμήμα της οροφής που κατέρρευσε τραυμάτισε έναν γιατρό του ιδρύματος. Καταγγελίες που σοκάρουν έκανε στο newsit.gr ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων.

Σε δηλώσεις του στο newsit.gr ο Στέφανος Χατζηλιάδης, πρόεδρος σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος» περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση που βρίσκονται οι κοιτώνες  των γιατρών.

«Εδώ και χρόνια αίτημά μας είναι ο εξωραϊσμός των κοιτώνων του νοσοκομείου όπου αναπαύονται οι γιατροί που εφημερεύουν», μας λέει ο κ. Χατζηλιάδης και καταγγέλλει:

«Ο χώρος είναι τουλάχιστον άθλιος με σάπια πατώματα, παράθυρα και μουχλιασμένους τοίχους. Η κεραμοσκεπή που είναι από πάνω έγινε επισκευή και όχι αντικατάσταση γιατί δεν έφταναν τα χρήματα. Σύμφωνα με τη διοίκηση θα έμπαινε εργολάβος να κάνει εργασίες, αλλά δεν προλάβαινε με αποτέλεσμα τον, ευτυχώς μικρό τραυματισμό συναδέλφου».

Ο γιατρός, ο οποίος είναι ειδικευόμενος, τραυματίστηκε ελαφρά σε χέρι, πόδι και στο κεφάλι.

Τέλος, με εντολή του διοικητή του νοσοκομείου, Νικήτα Παπαδόπουλου, θα πραγματοποιηθεί περαιτέρω έλεγχος σε όλα τα σημεία στα οποία έγιναν το τελευταίο διάστημα εργασίες επισκευής.

Φωτογραφίες του newsit.gr από τους κοιτώνες των γιατρών του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος»: 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα