Βούλα: Δεν είχε λόγο να αυτοκτονήσει – Τι κατέθεσε η χήρα του εφοπλιστή Ζέιν

Βούλα: Δεν είχε λόγο να αυτοκτονήσει – Τι κατέθεσε η χήρα του εφοπλιστή Ζέιν

«Με εσένα που έχω αποκτήσει τα δύο μου παιδιά, θέλω να με συγχωρέσεις και να ξεχάσεις αυτό που θα κάνω. Θα είναι καλύτερα χωρίς εμένα. Δεν έχω τίποτα να προσφέρω σε σένα και τα παιδιά μας» με αυτά τα λόγια ο 63χρονος εφοπλιστής Ζέιν, αποχαιρέτησε στις 15:34 το μεσημέρι της Πέμπτης την 33χρονη σύζυγό του με ένα sms και ένα λεπτό αργότερα στις 15:35, πιέζει τη σκανδάλη της καραμπίνας Beneli M14 και δίνει τέλος στη ζωή του.

Η 33χρονη χήρα του εφοπλιστή, κατέθεσε στους αστυνομικούς για τη δραματική υπόθεση λέγοντας, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, πως ο σύζυγος της δεν είχε κανένα λόγο να αυτοκτονήσει.

Μάλιστα, σε ερωτήσεις αν ο αυτόχειρας αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, η γυναίκα ήταν αρνητική αποκλείοντας οποιοδήποτε σενάριο θέλει τους λόγους της αυτοκτονίας να οφείλονται σε αυτό.

Η χήρα του 63χρονου ισχυρού άνδρα της Naftomar, ήταν σε άθλια κατάσταση, σε κατάσταση σοκ και οι πληροφορίες λένε πως θα εξεταστεί από την ΕΛ.ΑΣ και σε δεύτερο χρόνο, όταν θα είναι ήρεμη, προκειμένου να τους δώσει όσο περισσότερα στοιχεία μπορεί έτσι ώστε οι αρχές να έχουν πλήρη εικόνα για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

Το χρονικό 

Ο 63χρονος εφοπλιστής, εντοπίστηκε πεσμένος σε ύπτια θέση, τραυματισμένος στον θώρακα από το φυσίγγιο του κυνηγετικού όπλου και δίπλα στο άψυχο σώμα, πεταμένο το κινητό τηλέφωνο από το οποίο «έφυγε» το τελευταίο μήνυμα προς τη σύζυγο του όπου ανακοίνωνε την αυτοκτονία του και ζητούσε συγχώρεση για την πράξη του. 

Η έρευνα της Αστυνομίας, τα ευρήματα στον χώρο και τη μαρτυρία της 33χρονης συζύγου του, αποτυπώνουν τη δραματική ιστορία ως εξής: Οι δείκτες του ρολογιού δείχνουν 15:32 της Πέμπτης. Ο εφοπλιστής, βρίσκεται στο υπόγειο της 3όροφης πολυτελούς κατοικίας επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου στη Βούλα. Ένας χώρος όπου χρησιμοποιείται ως γυμναστήριο.

Είναι μόνος του και έχει πάρει τη μοιραία απόφαση. Στο ένα χέρι κρατάει την καραμπίνα μάρκας Beneli M4 με σειριακό αριθμό Υ194174Τ, που κατέχει νόμιμα και στο άλλο, το κινητό του τηλέφωνο που γράφει ένα λακωνικό μήνυμα στη σύζυγο του, καταθέτει τις σκέψεις του και κλείνει ζητώντας της να τον συγχωρέσει για την πράξη του.

Η γυναικά βρίσκεται στον 1ο όροφο, όταν στις 15:34 λαμβάνει το τελευταίο μήνυμα από τον σύζυγο της. Σε κατάσταση σοκ, παγώνει και δίχως να προλάβει να αντιδράσει, ένα λεπτό αργότερα, στις 15:35 ακούει το μπαμ! 

Κατεβαίνοντας στο υπόγειο, η σύζυγος και ο σωματοφύλακας του εφοπλιστή έρχονται αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα. Ο 63χρονος όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ, «βρέθηκε σε ύπτια θέση, φέρων τραύμα από πυροβόλο όπλο στον θώρακα, ενώ πλησίον του βρέθηκε το υπ’ αριθμόν Υ194174Τ- κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα) μάρκας Beneli M4, το οποίο κατείχε νόμιμα καθώς και ένας κάλυκας φυσιγγίου κυνηγετικού όπλου.

Από το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε πλησίον του, στις 15:34 ώρα της 2/11/2023, στάλθηκε στο κινητό τηλέφωνο της συζύγου που βρισκόταν στον 1ο όροφο της κατοικίας τους, μήνυμα SMS υποδηλωτικό αυτοχειρίας». 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα