ΔΥΠΑ: Αιτήσεις για τα δωρεάν διαδικτυακά εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής – Όλες οι λεπτομέρειες

ΔΥΠΑ: Αιτήσεις για τα δωρεάν διαδικτυακά εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής – Όλες οι λεπτομέρειες

Από σήμερα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση στη διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/workshops για τα δωρεάν διαδικτυακά εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής της ΔΥΠΑ μηνός Νοεμβρίου. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει  όταν συμπληρωθούν οι θέσεις ανά εργαστήριο.

Συνεπώς όλοι όσοι αναζητούν εργασία και επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις δεξιότητές τους στη διαχείριση της σταδιοδρομίας τους, μπορούν να παρακολουθήσουν e- Εργαστήρια στις εξής θεματικές ενότητες:

• Πώς να δημιουργήσω ένα αποτελεσματικό βιογραφικό;

• Πώς να προετοιμαστώ σωστά για μια συνέντευξη;

• Ποια είναι τα βήματα για μια επιτυχημένη επιχειρηματική ιδέα;

• Πώς να δημιουργήσω ένα επιχειρηματικό σχέδιο;

• Τα κοινωνικά δίκτυα στην αναζήτηση εργασίας

Στο κάθε εργαστήριο διάρκειας 2 ωρών υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων συμμετοχής (έως 50 άτομα) και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία υποβολής της συμμετοχής.

Στόχος των εργαστηρίων είναι οι συμμετέχοντες να ενημερωθούν και να ενεργοποιηθούν στην αναζήτηση κατάλληλης θέσης εργασίας ή/και να αναπτύξουν τη δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα, καθώς και να ενισχυθεί η απασχολησιμότητά τους μέσω ενός αποτελεσματικού βιογραφικού, της προετοιμασίας για συνεντεύξεις με επιχειρήσεις και της κατάλληλης χρήσης των μέσων επαγγελματικής κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα