Άγρια συμπλοκή και πυροβολισμοί: Χειροπέδες σε κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα

Άγρια συμπλοκή και πυροβολισμοί: Χειροπέδες σε κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα

Άγρια συμπλοκή και πυροβολισμοί: Χειροπέδες σε κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα

Η Αστυνομία προχώρησε σε οκτώ συλλήψεις για το επεισόδιο έξω από κλαμπ της Θεσσαλίας. Ο πρώην διεθνής αθλητής φέρεται να συνδέεται με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του νυχτερινού μαγαζιού.
 
Χειροπέδες σε κορυφαίο Έλληνα αθλητή, που στο παρελθόν έχει πρωταγωνιστήσει τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και με τη φανέλα της εθνικής ομάδας μπάσκετ, πέρασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, ύστερα από επεισόδιο με ξυλοδαρμό και πυροβολισμούς έξω από κλαμπ στη Θεσσαλία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο πρώην διεθνής αθλητής, ο οποίος έχει αποσυρθεί από τα γήπεδα εδώ και πολλά χρόνια, συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου με τη σοβαρή κατηγορία της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

Πιο αναλυτικά, όλα ξεκίνησαν όταν δύο θαμώνες (ηλικίας 24 και 27 ετών) που βρίσκονταν σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της Θεσσαλίας διαπληκτίστηκαν με άλλο θαμώνα του μαγαζιού. Υπάλληλοι του καταστήματος πήραν θέση υπέρ του τελευταίου θαμώνα και τότε ο 24χρονος και ο 27χρονος βγήκαν έξω από το κέντρο διασκέδασης.

Στη συνέχεια, ο 24χρονος και ο 27χρονος φέρονται να πυροβόλησαν εφτά φορές στον αέρα με πιστόλι και να τράπηκαν σε φυγή. Οι άνθρωποι του μαγαζιού, ωστόσο, τους ακολούθησαν, με αποτέλεσμα ο 24χρονος και ο 27χρονος να κατευθυνθούν προς το κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλίας για να προστατευτούν από τα άτομα του μαγαζιού που τους καταδίωκαν. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 27χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο με τραύματα στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς φέρεται να ανέφερε ότι ανάμεσα στα άτομα που τον ξυλοκόπησαν ήταν ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής, ο οποίος επέβαινε στο αυτοκίνητο που καταδίωξε τον ίδιο και το φίλο του.

Συνολικά η Αστυνομία προχώρησε σε οκτώ συλλήψεις για το περιστατικό, ενώ έξω από το κλαμπ βρέθηκαν επτά κάλυκες. Ο πρώην κορυφαίος αθλητής συνδέεται - σύμφωνα με πληροφορίες - με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του νυχτερινού μαγαζιού από όπου ξεκίνησε το περιστατικό.

.ieidiseis

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα