Χαλκιδική: 22χρονος τραυμάτισε επιχειρηματία και αστυνομικούς – Τι ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ.

Χαλκιδική: 22χρονος τραυμάτισε επιχειρηματία και αστυνομικούς – Τι ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ.

Έναν επιχειρηματία και δύο αστυνομικούς κατηγορείται πως τραυμάτισε 22χρονος στη Σιθωνία Χαλκιδικής, αφού πρώτα αποπειράθηκε να βάλει φωτιά σε όχημα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, ο νεαρός -ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής- αρχικά μετέβη σε επιχείρηση ανακύκλωσης όπου επιχείρησε να βάλει φωτιά σε όχημα.

Όταν ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης αντέδρασε, ο νεαρός τού επιτέθηκε και τον τραυμάτισε στο χέρι. Με το ίδιο αιχμηρό αντικείμενο και μια σιδερόβεργα τραυμάτισε δύο αστυνομικούς από το το Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας και το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου, που έσπευσαν στο σημείο για να τον ακινητοποιήσουν.

Τα κίνητρά του νεαρού άνδρα, που κατάγεται από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό δεν έχουν γίνει γνωστά, ούτε η σχέση του με τον επιχειρηματία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το μαχαίρι, η σιδερόβεργα και ένα δοχείο με βενζίνη.

Στο Νοσοκομείο και ο 22χρονος

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πολυγύρου και οι δύο αστυνομικοί στο κέντρο υγείας Αγίου Νικολάου για την παροχή πρώτων βοηθειών, όπως και ο συλληφθείς, ο οποίος τραυματίστηκε κατά την ακινητοποίησή του.

Ουδείς εκ των τεσσάρων διατρέχει κίνδυνο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Τα αίτια της πράξης του άνδρα διερευνώνται.

πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα