Όλα στον αέρα για το ΟΑΚΑ: Τι θα γίνει με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Coldplay

Όλα στον αέρα για το ΟΑΚΑ: Τι θα γίνει με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Coldplay

Πολύ πιο μεγάλο απ’ ό,τι φαινόταν είναι το πρόβλημα με τα στέγαστρα του Καλατράβα στο ΟΑΚΑ, το οποίο «σφραγίστηκε» την περασμένη Παρασκευή. Από τις ανακοινώσεις του αναπληρωτή υπ. Αθλητισμού, κ. Γιάννη Βρούτση, καταλάβαμε πως το γήπεδο ποδοσφαίρου δεν θα λειτουργήσει μέσα στο 2024, ακόμα και αν ο ίδιος απέφυγε να το πει ξεκάθαρα.

Το χρονοδιάγραμμα σχετικά με την επαναλειτουργία του εξαρτάται από το πόρισμα της επανεξέτασης ειδικών του Τεχνικού Επιμελητήριου.

Για το ποδηλατοδρόμιο που έκλεισε και αυτό μαζί με το γήπεδο ποδοσφαίρου, ο κ. Βρούτσης ανέφερε πως θα γίνει προσπάθεια να ανοίξει μέσα στο 2024.

Τι θα γίνει με τους αγώνες ΑΕΚ – ΠΑΟ
Το κλείσιμο του γηπέδου προκαλεί μεγάλο πονοκέφαλο στον Παναθηναϊκό, καθώς οι ευρωπαϊκοί αγώνες του Europa League φιλοξενούνταν στο ΟΑΚΑ. Πρόβλημα προκύπτει ταυτόχρονα και για την ΑΕΚ, καθώς χρησιμοποιούσε το κλειστό «Γ. Κασσιμάτης» για τα παιχνίδια του χάντμπολ ανδρών.

Για τις ομάδες που πλήττονται άμεσα ο κ. Βρούτσης ανέφερε πως η κυβέρνηση θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια των συλλόγων να ξεπεραστούν τα προβλήματα αυτά, χωρίς να δώσει πρακτικές λύσεις.

Σύμφωνα με Τα Νέα οι πράσινοι δεν έχουν και πολλές επιλογές σε τόσο λίγο χρόνο, γι’ αυτό και έχουν απευθυνθεί στην UEFA προκειμένου να χρησιμοποιούν πλέον για τους ευρωπαϊκούς αγώνες το «Απόστολος Νικολαΐδης».

 
Το πρόβλημα θα είναι μεγαλύτερο αν του χρόνου ο Παναθηναϊκός παίξει στο Champions League.

Στον «αέρα» και η συναυλία των Coldplay
Από το «λουκέτο» επηρεάζονται και οι διοργανωτές των συναυλιών που είχαν προγραμματιστεί για το ΟΑΚΑ. Ήδη από χθες μετά και τις επίσημες ανακοινώσεις του κ. Βρούτση, μεγάλη συζήτηση γίνεται σχετικά με την τύχη που θα έχουν οι δύο μεγάλες συναυλίες των Coldplay στις 8 και 9 Ιουλίου 2024.

Συνήθως θα αναζητείτο μία νέα ημερομηνία, όμως εδώ μιλάμε για ένα μεγάλο συγκρότημα, που έχει ήδη καθορίσει τις ημερομηνίες των συναυλιών του ένα χρόνο πριν.

Ίσως αναζητηθεί ένας νέος χώρος, πιθανώς το Καλιμμάρμαρο.

Χθες, η εταιρεία παραγωγής Hight Priority Promotions εξέδωσε δελτίο Τύπου:

«Αγαπητοί Coldplay fans,

Καθώς αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας έχει ενεργή σύμβαση μίσθωσης με την διαχειριστική εταιρεία του ΟΑΚΑ. Η σύμβαση αυτή ούτε έχει καταγγελθεί, ούτε έχει υπαναχωρήσει κάποιος εκ των συμβαλλομένων.

 
Και εμείς ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ για τις εξελίξεις σχετικά με τη στατική επάρκεια του ΟΑΚΑ.

Αναμένουμε από την εκμισθώτρια εταιρεία επίσημη ενημέρωση εάν θα εκτελεστεί κανονικά η μεταξύ μας σύμβαση, κάτι το οποίο εξαρτάται από τη διάρκεια των εργασιών που θα πρέπει να υλοποιηθούν για να καταστεί ασφαλής ο χώρος.

Μόλις λάβουμε σχετική ενημέρωση θα προχωρήσουμε με τη σειρά μας σε ανακοινώσεις.

 
Μέχρι τότε, ζητάμε την υπομονή και την κατανόηση σας, καθώς όλοι επιθυμούμε το ίδιο…να δούμε το κορυφαίο συγκρότημα της εποχής του στην πιο φαντασμαγορική συναυλία που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα!

Σας ευχαριστούμε!».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα