Πάτρα: Η συγκλονιστική ιστορία με το 3χρονο παιδάκι που σκοτώθηκε - Γάμος, βάπτιση και θρήνος

Πάτρα: Η συγκλονιστική ιστορία με το 3χρονο παιδάκι που σκοτώθηκε - Γάμος, βάπτιση και θρήνος

Πρόκειται για το δυστύχημα με θύματα 66χρονο άντρα, το τριών ετών εγγόνι του και μία 53χρονη γυναίκα. Στο νοσοκομείο της Πάτρας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και χειρουργείται η γιαγιά του 3χρονου παιδιού. Ο παππούς, το εγγόνι και η γιαγιά επέβαιναν σε αυτοκίνητο μάρκας Jaguar με οδηγό τον 66χρονο που μαζί με το εγγόνι του βρήκαν ακαριαίο θάνατο.


Το πολυτελές αυτοκίνητό για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο εξετράπη της πορείας του, πέρασε πάνω από τη διαχωριστική νησίδα, ξήλωσε την κολώνα φωτισμού, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και προσέκρουσε πάνω σε δύο αυτοκίνητα που κινούνταν κανονικά στην πορεία τους. Η οδηγός του ενός εκ των δύο αυτοκινήτων βρήκε τραγικό θάνατο.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι τα αίτια διερευνώνται, ωστόσο, εκτιμάται ότι ο 66χρονος οδηγός της Jaguarείχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Αυτός ήταν ο λόγος που η σύγκρουση με τα αυτοκίνητα που κινούνταν κανονικά στην πορεία τους στο αντίθετο ρεύμα ήταν τόσο σφοδρή, ενώ ο 66χρονος οδηγός από τη στιγμή της εκτροπής και μετά δεν είχε περιθώρια αντίδρασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς του 3χρονου παιδιού είχαν έρθει στην Ελλάδα από τη Γερμανία, όπου είναι η μόνιμη κατοικία τους, για να παντρευτούν και να βαφτίσουν το παιδάκι τους. Η βάφτιση και ο γάμος έγινε πριν από περίπου 20 ημέρες και τις επόμενες ημέρες οι γονείς και το παιδί θα επέστρεφαν στη Γερμανία. Το ίδιο η γιαγιά και ο παππούς.

Χθες το βράδυ οι γονείς του παιδιού ήταν μαζί με τον παππού και τη γιαγιά, καθώς περνούσαν παρέα τα τελευταία τους βράδια στην Ελλάδα. Κατά τη μετακίνησή τους το παιδί μπήκε στο αυτοκίνητο του παππού και της γιαγιάς. Κατά τη διαδρομή οι γονείς του 3χρονου παιδιού κινούνταν πίσω από τη Jaguarτου 66χρονου παππού. Την ώρα του δυστυχήματος ήταν με το αυτοκίνητό τους πίσω από το μοιραίο όχημα και έζησαν τον εφιάλτη.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το 3χρονο παιδί καθόταν στο καθισματάκι του στο πίσω κάθισμα της Jaguar. Επειδή το όχημα είναι κάμπριο (δηλαδή ανοιχτής οροφής) από τη σφοδρή σύγκρουση το καθισματάκι μαζί με το παιδί εκτοξεύτηκαν για πολλά μέτρα.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην ΝΕΟ Πατρών-Κορίνθου, ενώ την έρευνα έχει αναλάβει το Ανακριτικό Τμήμα Τροχαίας Πατρών. Η 61χρονη σύζυγος του 66χρονου οδηγού της Jaguar χειρουργήθηκε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, ενώ τραυματίας είναι και η οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου με το οποίο συγκρούστηκε το πολυτελές όχημα όταν πέρασε στο αντίθετο ρεύμα.

Άγνωστες πτυχές της τραγωδίας με τρεις νεκρούς σε θανατηφόρο τροχαίo στην Πάτρα αποκαλύπτει το iEidiseis.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
«Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το βράδυ (24/09), στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Αθηνών.Ειδικότερα, ένας 66χρονος ημεδαπός άνδρας, οδηγώντας αυτοκίνητο, με συνεπιβάτες μια ημεδαπή γυναίκα και ένα ανήλικο αγόρι, ηλικίας τριών ετών, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα, όπου συγκρούσθηκε με δυο αυτοκίνητα, που οδηγούσαν δύο ημεδαπές γυναίκες ηλικίας 53 και 51 ετών αντίστοιχα. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν οι θανάσιμοι τραυματισμοί του 66χρονου άνδρα, της 53χρονης και του τρίχρονου αγοριού.

Από τη σύγκρουση, επίσης, προκλήθηκε ο σοβαρός τραυματισμός της συνεπιβάτιδας του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 66χρονος, η οποία μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Πατρών, για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα