Απίστευτο τροχαίο στη Γλυφάδα: Εισέβαλε σε πάρκο και ξήλωσε τα πάντα

Απίστευτο τροχαίο στη Γλυφάδα: Εισέβαλε σε πάρκο και ξήλωσε τα πάντα

Ένα απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας, όταν αυτοκίνητο εισέβαλε με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε πάρκο και πάνω σε άλλα σταθμευμένα αυτοκίνητα

Συγκεκριμένα, αργά το απόγευμα ένα αυτοκίνητο, το οποίο λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε προκαλέσει άλλο ατύχημα στην οδό Αγίου Γερασίμου, με οδηγό μία 40χρονη γυναίκα προσπαθώντας να ξεφύγει, ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα σε σημείο που συνήθως κυκλοφορεί αρκετός κόσμος, ωστόσο σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο και μπήκε μέσα σε ένα παρκάκι, όπου «ξήλωσε» παγκάκια και κάδους και βγήκε στην Γρ. Λαμπράκη, όπου έπεσε πάνω σε παρκαρισμένα οχήματα αλλά και σε ένα ταξί το οποίο βρισκόταν στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 19:00 αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 40χρονη γυναίκα και είχε προκαλέσει λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα ατύχημα στην οδό Γερασίμου, εισέβαλε μέσα σε πάρκο και αφού «ξήλωσε» μερικά παγκάκια και κάδους, βγήκε στη Γρ. Λαμπράκη και κατέληξε πάνω σε δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα και σε ένα ταξί που βρισκόταν στην άκρη του δρόμου.


Η γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητο και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έλεγε ότι δεν κατάλαβε τι συνέβη και ότι είχε κολλήσει το γκάζι. Η οδηγός φορούσε σαγιονάρες κι ερευνάται μήπως είχαν μπλεχτεί στα πεντάλ και δεν μπορούσε να πατήσει φρένο.

@favieros_ Γλυφαδα #car ♬ πρωτότυπος ήχος - favieros_

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα