Λούτσα: Το SMS παγίδα πριν το μακελειό και ο ρόλος του Τούρκου που έχει συλληφθεί

Λούτσα: Το SMS παγίδα πριν το μακελειό και ο ρόλος του Τούρκου που έχει συλληφθεί

Να εγκαταλείψουν το σπίτι που διέμεναν καθώς είχε αποκαλυφθεί η θέση τους, καλούσε μήνυμα που έλαβαν τα θύματα.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας έχουν ενδείξεις ότι στο έγκλημα εμπλέκεται ο 32χρονος, που συνελήφθη δυο ώρες αργότερα στο αεροδρόμιο.

Το sms που φαίνεται πως στάθηκε μοιραίο για τους 6 μαφιόζους που έπεσαν νεκροί στην Λούτσα έχουν βάλει στο μικροσκόπιο οι άνδρες της Ασφάλειας.

Τα επτά κινητά τηλέφωνα των 6 δολοφονηθέντων που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές φαίνεται πως «μιλούν» και δίνουν απαντήσεις για το τι συνέβη το απόγευμα του μακελειού στη Λούτσα.

Οι αστυνομικοί του τμήματος εγκληματολογικών ερευνών έχουν καταφέρει να ανοίξουν τα 3 τηλέφωνα από τα οποία προκύπτει ότι τα θύματα 10 λεπτά πριν το αιματοκύλισμα είχαν δεχθεί μήνυμα στα τουρκικά, που τους ενημέρωνε πως το κρησφύγετό τους στη Λούτσα έχει εντοπιστεί και ότι πρέπει να το εγκαταλείψουν άμεσα.

«Η θέση σας έχει αποκαλυφθεί, φύγετε»
Μάζεψαν βαλίτσες και έφυγαν από το σπίτι, όμως στα 900 μέτρα οι δολοφόνοι τους είχαν στήσει καρτέρι θανάτου εκτελώντας τους με 59 σφαίρες.

Από τα κινητά των νεκρών προκύπτει εμπλοκή στην υπόθεση του 32χρονου συλληφθέντα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», ο οποίος φέρεται να ήταν μέλος της ίδιας εγκληματικής οργάνωσης του νονού, Μπαρίς Μπογιούν. ‘Ηταν αυτός που τους «παγίδευσε» και τους οδήγησε στην ενέδρα θανάτου;

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας θεωρούν πολύ πιθανό να ήταν εκείνος που φωτογράφισε τα θύματα και έστειλε την φωτογραφία στον εγκέφαλο του μακελειού αλλάζοντας στρατόπεδο.

Σε συνέντευξη Τύπου στην Άγκυρα, ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών, Αλί Γερλικάγια, αναφέρθηκε στη δολοφονία των 6 Τούρκων.

«Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση με τους Τούρκους πολίτες που σκοτώθηκαν στην Ελλάδα. Το περιστατικό είναι πολύ πρόσφατο, δεν έχουμε καμία πληροφορία».

Τα θύματα είχαν έντονη δραστηριότητα στην Τουρκία και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως στην Γαλλία και στην Ιταλία, με διακίνηση ναρκωτικών, διακίνηση μεταναστών και εκτέλεση συμβολαίων θανάτου.

Όλοι τους καταζητούνταν με εντάλματα σύλληψης. Οι Αρχές συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τις έρευνες για να φθάσουν στα ίχνη φυσικών και ηθικών αυτουργών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα