Θεσσαλονίκη: Της έστησε καρτέρι θανάτου και την πυροβόλησε – Σοκ από τη νέα γυναικοκτονία

Θεσσαλονίκη: Της έστησε καρτέρι θανάτου και την πυροβόλησε – Σοκ από τη νέα γυναικοκτονία

Μια ακόμη γυναικοκτονία έρχεται να ενισχύσει την ήδη εφιαλτική εικόνα των δολοφονιών γυναικών που σημειώνονται στη χώρα.

Το χρονικό
Λίγο μετά τις 08:15 ένας 38χρονος αστυνομικός έστησε καρτέρι θανάτου στην εν διαστάσει σύζυγό του. Αφού βεβαιώθηκε πως τα παιδιά είχαν μπει στο σχολικό, ανέβηκε στο διαμέρισμα του 6ου ορόφου επί της οδού Κομνηνών και με μια καραμπίνα αφαίρεσε εν ψυχρώ την ζωή της 42χρονης. Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Γείτονες που άκουσαν τους πυροβολισμούς, κάλεσαν αμέσως την αστυνομία και ασθενοφόρο. Η γυναίκα είχε ήδη καταλήξει όταν έφτασε το ασθενοφόρο, ενώ λίγο αργότερα, παρά τις προσπάθειες του γιατρού και των διασωστών, άφησε την τελευταία του πνοή και ο 38χρονος.

Εμμονή, διαζύγιο, καυγάδες
Του ζήτησε να χωρίσουν και αυτός αρνούνταν να φύγει από το σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε πάθει τέτοια εμμονή που είχε κλέψει τα διαβατήρια των παιδιών. Τότε η 42χρονη του είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα για να απομακρυνθεί, καθώς την απειλούσε.

Σύμφωνα με γείτονες, μετά από αυτά τα περιστατικά ο 38χρονος δεν είχε προκαλέσει άλλες εντάσεις και το διαζύγιο είχε βγει συναινετικό, είχαν συμφωνήσει στις μέρες και τις ώρες που θα έβλεπαν τα παιδιά τους και τίποτα δεν προμήνυε πως το κακό θα συμβεί.

Ο 38χρονος, ο οποίος υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος είχε παραδώσει το υπηρεσιακό του όπλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αφάιρεση του όπλου έγινε επειδή ο ένστολος είχε… τενοντίτιδα.

 
Ψυχολόγοι της Ελληνικής Αστυνομίας βρέθηκαν στο σχολείο που φοιτούν τα δύο παιδιά για να αναλάβουν την ψυχολογική στήριξή τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα