Θεσσαλονίκη: Συλλαλητήριο για τις νέες ταυτότητες – «Όχι στο χάραγμα και τον αντίχριστο»

Θεσσαλονίκη: Συλλαλητήριο για τις νέες ταυτότητες – «Όχι στο χάραγμα και τον αντίχριστο»

Πολίτες που αντιδρούν στις νέες ταυτότητες συμμετέχουν στις διαδηλώσεις - Αντιδράσεων συνέχεια για τις νέες ταυτότητες ....Μπορεί η πολιτεία να διαβεβαιώνει ότι οι πολίτες δεν έχουν τίποτα να φοβούνται από τις νέες ταυτότητες ως προς την παραβίαση των προσωπικών τους δεδομένων, από σήμερα, όμως, ξεκινά ένας κύκλος συλλαλητηρίων και διαμαρτυριών ανά τη χώρα.

Κινητοποίηση κατά της έκδοσης των νέων ταυτοτήτων, πραγματοποίησαν πολίτες στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι τις χαρακτηρίζουν ως «ηλεκτρονική σκλαβιά».

Το κάλεσμα έγινε μέσω social media από οργανώσεις που είχαν πρωτοστατήσει και στις διαμαρτυρίες κατά των εμβολίων του covid.

 Στο συλλαλητήριο συμμετέχουν περίπου 2000 άτομα, που ήρθαν μάλιστα από διάφορα μέρη της Βόρειας Ελλάδας με λεωφορεία.

 Κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου μίλησε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης ΓΟΧ Ευθύμιος, που σημείωσε πως «λέμε όχι στο χάραγμα και τον αντίχριστο».

Οι αρνητές ιερείς που πήραν πρώτοι τον λόγο, είπαν πως οι νέες ταυτότητες είναι ένα «φακέλωμα που επανέρχεται μετά από 40 χρόνια». Και συνέχιζαν: «Δεν πρόκειται με τη βοήθεια του Θεού να πάρουμε τις νέες ταυτότητες που βάναυσα προσβάλουν την υπόστασή μας, ως χριστιανών και Ελλήνων».

 Ο Αρχιεπίσκοπος Θεσσαλονίκης των παλαιοημερολογιτών, άσκησε δριμεία επίθεση προς τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, τονίζοντας ότι ειναι προδότης. Του επιτέθηκε μάλιστα και για το γεγονός ότι στην επίσκεψή του στην Λήμνο μαζί με τον Πάπα της Ρώμης δεν φορούσε σταυρό.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα