Τροχαίο στις Σέρρες: Δεν αντιλήφθηκα τίποτα λέει ο οδηγός του φορτηγού – Σε σοβαρή κατάσταση ο 12χρονος

Τροχαίο στις Σέρρες: Δεν αντιλήφθηκα τίποτα λέει ο οδηγός του φορτηγού – Σε σοβαρή κατάσταση ο 12χρονος

«Δεν αντιλήφθηκα το παραμικρό, άκουσα έναν δυνατό κρότο και αισθάνθηκα την σύγκρουση στο πίσω μέρος του οχήματός μου». Αυτά φέρεται να κατέθεσε στην αστυνομία, ο Βούλγαρος οδηγός της νταλίκας, που εμπλέκεται στο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (16/08) στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ ο οδηγός επεσήμανε πως πήγαινε κανονικά στην πορεία του, και ξαφνικά αισθάνθηκε την σφοδρή σύγκρουση με το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε τετραμελής οικογένεια, σύμφωνα με πληροφορίες ρουμανικής καταγωγής.

Η σύγκρουση σημειώθηκε κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι δύο γονείς και να τραυματιστούν τα δύο παιδιά (12 και 10 ετών).

 
Το ΙΧ μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τα τραυματισμένα παιδιά στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου».

Ο 12χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όπως και τραύματα σε όλο του το σώμα στην Παιδοχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου, ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του.

 
Το 10χρονο αδερφάκι του είναι καλύτερα στην υγεία του, δεν φέρει σοβαρά τραύματα, ωστόσο συνεχίζει να νοσηλεύεται προληπτικά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα