Καλλιθέα: Εργαζόμενος στον δήμο πήγε να ανοίξει παιδική χαρά εν μέσω καύσωνα και πέθανε

Καλλιθέα: Εργαζόμενος στον δήμο πήγε να ανοίξει παιδική χαρά εν μέσω καύσωνα και πέθανε

Σοκ και ερωτηματικά προκαλεί ο θάνατος εργαζομένου στον δήμο Καλλιθέας εν ώρα υπηρεσίας.
Ο 49χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, πήγε γύρω στις 16:45 το απόγευμα της Δευτέρας να ανοίξει την παιδική χαρά η οποία βρίσκεται μεταξύ των οδών Σπάρτης και Περικλέους.

Αφού ξεκλείδωσε την είσοδο της παιδικής χαράς της οδού Σπάρτης, διάνυσε μια απόσταση περίπου 50 μέτρων μέσα στην παιδική χαρά μέχρι να φτάσει στην δεύτερη είσοδο και εκεί κατά την προσπάθειά του να ξεκλειδώσει το λουκέτο, κατέρρευσε.

Οι περίοικοι ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ και πράγματι σε λίγα λεπτά, έφτασαν στο σημείο ομάδα ΔΙΑΣ, ένα περιπολικό της ΕΛΑΣ, καθώς και ένας δικυκλιστής διασώστης του ΕΚΑΒ.

Ο διασώστης, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, έδωσε υπεράνθρωπη μάχη επί περίπου 20 λεπτά εφαρμόζοντας ΚΑΡΠΑ και με την χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια, στο σημείο έφτασε και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο 49χρονος διεκομίσθη στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο εργαζόμενος του δήμου Καλλιθέας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπέστη καρδιακή ανακοπή, πιθανότατα λόγω θερμοπληξίας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα