Χανιά: Πού στρέφονται οι έρευνες για τη διαμελισμένη σορό που βρέθηκε σε εργοστάσιο διαλογής απορριμμάτων

Χανιά: Πού στρέφονται οι έρευνες για τη διαμελισμένη σορό που βρέθηκε σε εργοστάσιο διαλογής απορριμμάτων

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του διαμελισμένου άνδρα ασιατικής καταγωγής, το κεφάλι του οποίου βρέθηκε μέσα σε σακούλα την Τετάρτη από εργαζόμενους στο Εργοστάσιο Μηχανικής Διαλογής Απορριμμάτων της ΔΕΔΙΣΑ στα Χανιά. Βρίσκονται συνεχώς μέλη (κεφάλι, κάτω άκρα από τα γόνατα και κάτω, σπλάχνα) του άτυχου άνδρα.

Τα νέα ευρήματα

Σήμερα το απόγευμα άλλο ένα εύρημα, ο μηρός και μέρος της μέσης ήρθε να προστεθεί σ’ αυτή τη μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης του ανθρώπου που βρέθηκε διαμελισμένος. Τα μέλη του παραδίδονται στον ιατροδικαστή Γιώργο Μυλωνάκη, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν αυτήν την υπόθεση, πιστεύουν ότι η παρτίδα των ανακυκλώσιμων υλικών ήρθε από το Ρέθυμνο και προς αυτήν την κατεύθυνση επικεντρώνουν, κυρίως, τις έρευνες τους. Όμως ένα νέο στοιχείο δυσκολεύει ακόμη παραπάνω τις αρχές και καθιστά τον εντοπισμό του απορριμματοφόρου αδύνατη.

Γιατί είναι δύσκολο να εντοπιστεί το απορριματοφόρο

Το γεγονός ότι τα απορριμματοφόρα δεν έρχονται απ’ ευθείας στα Χανιά αλλά μεταφορτώνονται για λόγους οικονομίας σε κοντέινερ, αποκλείει να βρεθεί το όχημα το οποίο είχε περισυλλέξει τον κάδο. Και δεν είναι βέβαια απίθανο το ενδεχόμενο, ο δράστης ή οι δράστες να έχουν διασκορπίσει τις σακούλες με τα μέλη του άτυχου άνδρα σε πολλές σακούλες. Και βέβαια ουδείς μπορεί να αποκλείσει την εκδοχή, το ειδεχθές έγκλημα να έγινε σε άλλη περιοχή ή ακόμη και σε άλλη περιφερειακή ενότητα.

Τα στοιχεία πάντως δεν είναι απ’ ότι φαίνεται ικανά από μόνα τους, να τους οδηγήσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Γι’ αυτό συνεχίζονται οι έρευνες τόσο στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ για ανεύρεση νέων στοιχείων, όσο και στην αναζήτηση ατόμων που θα δώσουν πληροφορίες.

Ενδεχομένως η κλειστή Ασιατική Κοινότητα στο Ρέθυμνο να γνωρίζει το «μυστικό» αναφέρει ρεπορτάζ της ΕΡΤ. Πάντως το τελευταίο δεκαήμερο που εκτιμάται ότι επήλθε ο θάνατος του Ασιάτη, δεν έχει δηλωθεί εξαφάνιση, αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα.

πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα