Νέα Μάκρη: Πνίγηκε την ώρα του παιχνιδιού η 10χρονη στην πισίνα – Τα αίτια της τραγωδίας

Νέα Μάκρη: Πνίγηκε την ώρα του παιχνιδιού η 10χρονη στην πισίνα – Τα αίτια της τραγωδίας

Την ώρα που έπαιζαν με τους φίλους της ένα παιχνίδι φαίνεται πως έχασε τη ζωή της η άτυχη 10χρονη, που πνίγηκε σε πισίνα συγκροτήματος στη Νέα Μάκρη.

 
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, την ώρα που η μητέρα της έβαζε τα πράγματά τους στο αυτοκίνητο, προκειμένου να αναχωρήσουν για Αθήνα, η 10χρονη έπαιζε με φίλους της μέσα στο συγκρότημα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα παιδιά στο πλαίσιο του παιχνιδιού πετούσαν τη μάσκα στην πισίνα και προσπαθούσαν να την πιάσουν.

Η 10χρονη φέρεται να βούτηξε στην πισίνα, όμως για άγνωστο λόγο, δεν κατάφερε να βγει. Μαρτυρίες αναφέρουν πως ήταν για αρκετά λεπτά κάτω από το νερό.

 Παράλληλα, πληροφορίες ως προς τα αίτια αναφέρουν πως η 10χρονη είχει καταναλώσει φαγητό πριν τη μοιραία βουτιά.

Ένας από τους φίλους της είδε τη 10χρονη στον πυθμένα και κάλεσε σε βοήθεια. Ένοικοι που ήταν γιατροί έσπευσαν να τη σώσουν, κάνοντας ΚΑΡΠΑ. Επί δέκα λεπτά, μέχρι να έρθει ο πρώτος διασώστης του ΕΚΑΒ, της έκαναν ΚΑΡΠΑ με το κοριτσάκι να είχε τις αισθήσεις της.

Σύμφωνα με τους ενοίκους το κοριτσάκι έβγαζε αρκετή τροφή από το στόμα του, ενώ υπάρχουν καταγγελίες πως το ασθενοφόρο άργησε να φτάσει.

Ο θάνατός της διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα