Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 10χρονος που τραυματίστηκε από τζετ σκι – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης που τα νοίκιαζε

Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 10χρονος που τραυματίστηκε από τζετ σκι – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης που τα νοίκιαζε

              
Κρίσιμη και σοβαρή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας 10χρονου αγοριού, που τραυματίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 12 Ιουλίου σε ατύχημα με τζετ σκι στην παραλία του Μακρύ Γιαλού, στην Ιεράπετρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το 10χρονο αγόρι φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μεταφέρθηκε διασωληνωμένο από το νοσοκομείο της Ιεράπετρας στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ηράκλειο.

Το σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 17:00 στην παραλία του Μακρύ Γιαλού.

Ο 32χρονος οδηγός του τζετ σκι, φέρεται να είχε στα πόδια του το 10χρονο αγοράκι, όταν για άγνωστες μέχρι αυτή τη στιγμή συνθήκες, έχασε τον έλεγχο και παρέκλινε της πορείας του. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα εκτινάχθηκε προς την παραλία, πέφτοντας πάνω σε ξύλινη κατασκευή, η οποία χρησιμοποιείται ως αποθηκευτικός χώρος, με αποτέλεσμα ο δεκάχρονος να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και ελαφρά ο 32χρονος.

Σημειώνεται, ότι ο 10χρονος που παραθέριζε με τους γονείς του στον Μακρύ Γιαλό, διεκομισθη διασωληνωμένος και με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο ΠΑΓΝΗ.

Σε συλλήψεις για το ατύχημα με το τζετ σκι προχώρησε το Λιμενικό.

Σύμφωνα με το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας έχουν συλληφθεί τόσο ο 32χρονος χειριστής του τζετ σκι όσο και ο εκμισθωτής των θαλασσίων μέσων αναψυχής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα