Μαρτυρικός ο θάνατος της Άννας στον Άγιο Παντελεήμονα

Μαρτυρικός ο θάνατος της Άννας στον Άγιο Παντελεήμονα

Ο θάνατός της Άννας στον Άγιο Παντελεήμονα είναι αποτέλεσμα αιμορραγικού σοκ ενώ φέρει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και μοιραία χτυπήματα, πιθανότατα από μαχαίρι. Δύο ήταν τα χτυπήματα που δέχτηκε στο λαιμό, ενώ ήταν χτυπημένη στην πλάτη, ενδεχομένως και μαστιγωμένη.
 
Βασανιστικό θάνατο βρήκε η 46χρονη τρανς από την Κούβα, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στην οδό Φυλής, στον Άγιο Παντελεήμονα. 

Ο θάνατός της Άννας είναι αποτέλεσμα αιμορραγικού σοκ ενώ φέρει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και μοιραία χτυπήματα, πιθανότατα από μαχαίρι.

Δύο ήταν τα χτυπήματα που δέχτηκε στο λαιμό, ενώ ήταν χτυπημένη στην πλάτη, ενδεχομένως και μαστιγωμένη, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ. Τα χτυπήματα μοιάζουν με χαρακιές, αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ.

Ταυτόχρονα από την έρευνα των αστυνομικών προκύπτει πως προηγήθηκε πάλη, καθώς το σπίτι ήταν αναστατωμένο και υπήρχαν σημάδια που έδειχναν έρευνα. Όλος ο χώρος του διαμερίσματος ήταν γεμάτος αίματα και ο θάνατος της 46χρονης, σύμφωνα με τις Αρχές, ήταν μαρτυρικός. 

Δύο είναι τα σενάρια που εξετάζονται:

Υπήρξε απόπειρα ληστείας ή ληστεία εκτελεσμένη, εκείνη το αντιλήφθηκε και προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν τα κατάφερε
Εξετάζεται και άτομο που σχετίζεται με το στενό ή και ερωτικό της περιβάλλον της Κουβανής
Σημειώνεται πως συγκέντρωση και πορεία στον Άγιο Παντελεήμονα πραγματοποίησαν χθες σωματεία και σύλλογοι της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας για τη δολοφονία της Άννας στην περιοχή.

reader.g

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα