Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 49χρονος που βίαζε τη 12χρονη ανιψιά του μπροστά στην κόρη του

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 49χρονος που βίαζε τη 12χρονη ανιψιά του μπροστά στην κόρη του

Σε κάθειρξη δέκα ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης ο 49χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά και κατ’ εξακολούθηση τη 12χρονη ανιψιά του μπροστά στην ανήλικη κόρη του.

Ωστόσο, ο 49χρονος, στον οποίον δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, άσκησε έφεση επί της απόφασης, η οποία έχει αναστέλλουσα δύναμη και ως εκ τούτου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Έτσι, στον 49χρονο υπεβλήθη υποχρεωτική εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, απαγόρευση εξόδου από την χώρα και απαγόρευση προσέγγισης της ανήλικης και της οικογένειάς της.

Η ανήλικη είχε αποκαλύψει τον εφιάλτη που ζούσε, σε μία καθηγήτριά της και έτσι η υπόθεση έφτασε στις Αρχές. Σύμφωνα με την ανήλικη, κακοποιήθηκε σεξουαλικά τέσσερις φορές μέσα στο δωμάτιο της ξαδέλφης της.

Η ανήλικη κόρη του 49χρονου παραδέχτηκε πως είχε καταλάβει ότι ο πατέρας της άγγιζε και χάιδευε πάνω από τα ρούχα την ξαδέλφη της. Σύμφωνα με την ίδια, συχνά ο πατέρας της καθόταν μαζί τους στο δωμάτιο και έκλεινε τα φώτα με αποτέλεσμα να μην βλέπει τις κινήσεις των χεριών του. Αποσπάσματα από το ημερολόγιο της κόρης του, την περίοδο εκείνη, επαληθεύουν τους ισχυρισμούς.

Κατά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, ο 49χρονος δήλωσε αθώος και αρνήθηκε τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα