Hellenic Train: Βλάβη σε τρένο δρομολογίου Αθήνας - Θεσσαλονίκης – Αναμονή μιάμιση ώρα στη Σίνδο

Hellenic Train: Βλάβη σε τρένο δρομολογίου Αθήνας - Θεσσαλονίκης – Αναμονή μιάμιση ώρα στη Σίνδο

Την κατάσταση των ελληνικών σιδηροδρόμων, που στηλιτεύουν ακόμη και εκπρόσωποι των ευρωπαϊκών οργάνων, έρχεται να επιβεβαιώσει ένα ακόμη περιστατικό ακινητοποιημένου συρμού στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ενημέρωση από επιβάτες της αμαξοστοιχίας με δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, βρίσκονται εδώ και μιάμιση ώρα ακινητοποιημένοι στη Σίνδο, μέσα σε αφόρητη ζέστη, καθώς το τρένο υπέστη βλάβη.

Κανένας δεν ενημερώνει τους επιβάτες για το τι έχει συμβεί, ούτε πότε θα επισκευαστεί η βλάβη.

Μαρτυρίες επιβατών περιγράφουν την ταλαιπωρία που πέρασαν, ενώ μιλούν για έλλειψη οργάνωσης: «Το τρένο από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη ξεκίνησε στις 9:59 πμ. Στις 14:40 έχει ήδη καθυστέρηση μιάμιση ώρα».

«Η γραμμή του ΟΣΕ χάλασε. Προσπαθούν να τη φτιάξουν αλλά δεν δίνουν πληροφορίες. Είχε σταματήσει το τρένο στη Σίνδο με τον κόσμο να φωνάζει. Υπάρχουν Έλληνες και ξένοι τουρίστες».

«Οι υπεύθυνοι εξαφανισμένοι, μόνο κάτι εργαζόμενοι οι οποίοι δεν έχουν ιδέα τι να κάνουν. Τα τρένα ούτε έρχονται ούτε φεύγουν».

«Δείχνουν τρομερή αδιαφορία», αναφέρουν οι πολίτες που επέβαιναν στο τρένο λέγοντας ότι «προσπαθούν να μετρήσουν τους επιβάτες και δεν μπορούν. Σε άλλους λένε να βρουν μόνοι τους μέσο να φύγουν, σε άλλους να περιμένουν λεωφορεία που δεν έρχονται, ο κόσμος

«Μας έχουν κατεβάσει στην αποβάθρα… λες και είμαστε ζώα», αναφέρουν κάποιοι εκνευρισμένοι».

Εν τέλει, μετά από όλη αυτή την καθυστέρηση, το τρένο πήγε προς τα πίσω, αντί να κινηθεί προς Θεσσαλονίκη.

Όπως καταγγέλλει και ο δημοσιογράφος, Χρήστος Αβραμίδης οι εξοργισμένοι από την πολύωρη ταλαιπωρία επιβάτες αναγκάστηκαν να αποβιβαστούν στην Σίνδο και να περιμένουν να τους παραλάβουν λεωφορεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, της αποβίβασης στη Σίνδο είχε προηγηθεί πολύωρη αναμονή για τους επιβάτες μέσα στο τρένο ελπίζοντας ότι θα επιδιορθωθεί η βλάβη.

πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα