Καλαμάτα: Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση δύο ανηλίκων με ηλεκτρικό πατίνι από ΙΧ

Καλαμάτα: Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση δύο ανηλίκων με ηλεκτρικό πατίνι από ΙΧ

Ένα πραγματικά σοκαριστικό τροχαίο και πάλι με ηλεκτρικό πατίνι, συνέβη στην Καλαμάτα.

Δύο 15χρονοι, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, κινούνταν με το πατίνι και παρασύρθηκαν από διερχόμενο αυτοκίνητο σε κεντρική διασταύρωση της πόλης, καθώς δεν σταμάτησαν στο STOP.

Βίντεο ντοκουμέντο

Δευτερόλεπτα πριν από το τροχαίο. Στο πατίνι μπροστά η 15χρονη, πίσω ο επίσης ο 15χρονος φίλος της που την κρατάει από τη μέση. Δεν σταματούν στο STOP, όπως ο οδηγός που προπορεύεται.

Η σύγκρουση με το αυτοκίνητο, αναπόφευκτη.

Ο 15χρονος παρασύρεται με το πατίνι κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου. Το κορίτσι εκτοξεύεται στο παρμπρίζ του οχήματος.

Ο ανήλικος υπέστη κάταγμα κρανίου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Η κοπέλα τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά.

«Ήμασταν εκεί πέρα όλη η παρέα και κάνω στον φίλο μου, που ήταν δικό του το πατίνι, γενικά της οικογένειάς του, λέω ‘να ξέρεις εγώ οδηγώ’. Πηγαίναμε εκεί καλά, ήταν ένα μηχανάκι μπροστά μας και πέρασε το μηχανάκι και του λέω του φίλου μου ‘δεν περνάει κανείς’, περνάω και εγώ και μας παίρνει σβάρνα το αμάξι.

»Εγώ εκεί πέρα, όταν μας πήρε σβάρνα είχα τις αισθήσεις μου, μετά τις έχασα και άρχισα να μη θυμάμαι τίποτα. Μετά δε θυμάμαι τι έγινε. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ για το παιδί αυτό, απλά τώρα ελπίζω να γίνει καλά, προσεύχομαι να γίνει καλά, μόνο αυτό», είπε η 15χρονη μιλώντας στο MEGA.

«Δεν έχει η κόρη μου πατίνι, δεν ήταν δικό της. Νόμιζα ότι πήγαιναν με τα πόδια, μου λέει ‘μανουλίτσα μου για μία ώρα πάμε στην παραλία’. Εντωμεταξύ τον ξέρει αυτόν τον δρόμο ότι εκεί έχει STOP γιατί πήγαιναν και πιο μικρές. Δεν ξέρω τώρα πώς περάσανε το STOP, δεν ξέρω», είπε η μητέρα της ανήλικης.

Εξετάζουν τα αίτια του ατυχήματος οι Αρχές

Ο 15χρονος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ. Οι γονείς του προσεύχονται για μια ευχάριστη είδηση από τα χείλη των γιατρών και αγωνιούν.

«Ο σύζυγός μου πήγε πρώτα στο σημείο που είχαν πέσει τα παιδιά. Εγώ το έμαθα κατόπιν όταν ήταν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας και μετά πήγαν για Αθήνα. Αυτός είναι προσεκτικός, δεν ξέρω πώς έγινε τώρα γιατί πέσανε επάνω στο αυτοκίνητο», είπε η μητέρα του.

Το βίντεο ντοκουμέντο της σύγκρουσης βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στα χέρια των Αρχών που ερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματος.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα