Καλαμάτα: Αυτοκίνητο παρέσυρε πατίνι με δύο παιδιά – Βίντεο ντοκουμέντο

Καλαμάτα: Αυτοκίνητο παρέσυρε πατίνι με δύο παιδιά – Βίντεο ντοκουμέντο

Πολύ σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Καλαμάτα, όταν δυο παιδιά ηλικίας περίπου 15 ετών που βρισκόταν πάνω σε πατίνι συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο. Το 15χρονο αγόρι βρίσκεται διασωλήνωμένο.
Σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας του 15χρονου αγοριού το οποίο συγκρούστηκε με ΙΧ ενώ διέσχιζε με πατίνι διασταύρωση στην Καλαμάτα.

Αρχικά το παιδί είχε τις αισθήσεις του και διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου αργότερα παρουσίασε συμπτώματα απώλειας συνείδησης, οπότε και υποβλήθηκε σε εξετάσεις που οδήγησαν σε διασωλήνωση.

Στην αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο 15χρονος διαπιστώθηκε κάταγμα κρανίου και πιθανό εσωτερικό αιμάτωμα.

Μετά τις εξελίξεις αυτές οι γιατροί αποφάσισαν την διακομιδή του 15χρονου στο νοσοκομείο ΚΑΤ, κάτι που συνέβη τα ξημερώματα σήμερα, Τετάρτη, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το χρονικό
Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (13/6) στην Καλαμάτα, όταν τα δύο παιδιά που βρισκόταν πάνω σε ηλεκτρικό πατίνι συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο στη διασταύρωση των οδών Κρήτης και Εθνικού Σταδίου.

Από την σύγκρουση το πατίνι με το αγόρι κατέληξε κάτω από το αυτοκίνητο, ενώ το κορίτσι χτύπησε πάνω στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το αγόρι οδηγούσε το πατίνι έχοντας όμως μπροστά του το κορίτσι να του περιορίζει την ορατότητα. Τα δύο παιδιά δεν φορούσαν κράνος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα