O 63χρονος παιδόφιλος πετούσε χαρτάκια με το τηλέφωνό του έξω από σχολείο

O 63χρονος παιδόφιλος πετούσε χαρτάκια με το τηλέφωνό του έξω από σχολείο

Ο 63χρονος πετούσε χαρτάκια ερωτικού περιεχομένου με το τηλέφωνό του έξω από το σχολείο, λένε οι κάτοικοι από την περιοχή που διέμενε στο παρελθόν.

Ζωγράφιζε χυδαία σκίτσα και καλούσε σε ερωτικές συνευρέσεις γράφοντας πάνω στα χαρτάκια τον αριθμό τηλεφώνου του.

To θράσος του δεν είχε όρια. Ο 63χρονος παιδόφιλος που συνελήφθη στην Ομόνοια πετούσε χαρτάκια με το τηλέφωνό του, χυδαία σκίτσα και περιεχόμενο έξω από δημοτικό σχολείο. Αυτό κατήγγειλαν κάτοικοι της περιοχής όπου διέμενε παλιότερα ο 63χρονος. 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι κάτοικοι στον Alpha, ο 63χρονος ζωγράφιζε χυδαία σκίτσα και καλούσε σε ερωτικές συνευρέσεις γράφοντας πάνω στα χαρτάκια τον αριθμό τηλεφώνου του.

«Βρίσκαμε χαρτάκια με ανώμαλο περιεχόμενο και ένα τηλέφωνο. Τον παρακολούθησα και τον είδα ότι πέταξε αυτός το χαρτί» καταγγέλλει ένας κάτοικος.

«Τα χαρτάκια έγραφαν αντρικό όνομα και έλεγαν πως κάνει διάφορα πράγματα» λέει μία άλλη γυναίκα.

«Τον πιάσαμε, του μιλήσαμε λίγο όμορφα και μετά σηκώθηκε και έφυγε. Από την ώρα που διαπίστωσα ότι είναι αυτός που τα πετάει, σηκώθηκε και έφυγε» λέει ένας κάτοικος, σύμφωνα με τον οποίο ο 63χρονος «τα ίδια έκανε και στην προηγούμενη γειτονιά του, στα Πετράλωνα».

Πώς συνελήφθη ο 63χρονος 

Ο 63χρονος το μεσημέρι του Σαββάτου κάλεσε μια 14χρονη στο κινητό της τηλέφωνο, λέγοντάς της ότι θέλει να συναντηθούν και να προβεί σε γενετήσιες πράξεις μαζί της. Αργότερα την ίδια ημέρα, απέστειλε μήνυμα στο κορίτσι που περιελάμβανε φωτογραφία με άσεμνο περιεχόμενο.

Στη συνέχεια, η ανήλικη κανόνισε συνάντηση με τον κατηγορούμενο το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή της Ομόνοιας, ενώ είχε ήδη ενημερώσει το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που προσέτρεξαν στο σημείο μαζί με τον πατέρα της ανήλικης, εντόπισαν τον 63χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Ομόνοιας που επιλήφθηκε προανακριτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος είχε πει στην ανήλικη ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που προέβαινε σε παρόμοια πράξη, ενώ ο ίδιος φέρεται να διαμένει στην περιοχή του Κολωνού.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες (10-6-2023), στην Ομόνοια, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 63χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 9-6-2023 ο 63χρονος κάλεσε στο κινητό τηλέφωνο ανήλικης ημεδαπής λέγοντας της ότι θέλει να προβεί σε γενετήσιες πράξεις μαζί της.

Αργότερα την ίδια ημέρα, απέστειλε μήνυμα στην ανωτέρω ανήλικη που περιλάμβανε φωτογραφία με άσεμνο περιεχόμενο.

Στη συνέχεια, η ανήλικη κανόνισε συνάντηση με τον κατηγορούμενο μεσημβρινές ώρες της 10-6-2023 στην περιοχή της Ομόνοιας, ενώ είχε ήδη ενημερώσει το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που προσέτρεξαν στο σημείο, εντόπισαν τον 63χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Ομόνοιας που επιλήφθηκε προανακριτικά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα