Κορυδαλλός: Τους γάζωσαν με καλάσνικοφ – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η ΕΛ.ΑΣ.

Κορυδαλλός: Τους γάζωσαν με καλάσνικοφ – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η ΕΛ.ΑΣ.

Μαφιόζικη εκτέλεση με καλάσνικοφ και θύματα δύο άνδρες είχαμε χθες το βράδυ στον Κορυδαλλό. Η αστυνομία βλέπει ξεκαθάρισμα λογαριασμών και συμβόλαιο θανάτου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Διπλή φονική επίθεση που παραπέμπει σε μαφιόζικη εκτέλεση σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή του Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο δράστες που επέβαιναν σε όχημα τύπου τζιπ άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ πυροβολώντας κατά δύο ατόμων επί της οδού Σοφίας Βέμπο.

Το χρονικό της εκτέλεσης
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το περιστατικό συνέβη στις 23:18, όταν πέρασε ένα μαύρο τζιπ, από το οποίο οι δράστες άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ εναντίον δύο ανδρών. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, που εντόπισαν άντρα νεκρό μέσα σε IX αυτοκίνητο μάρκας Mercedes γαζωμένο από σφαίρες.

Δίπλα ήταν άλλο ένα ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Smart, επίσης χτυπημένο από σφαίρες. Οι αστυνομικοί εντόπισαν κηλίδες αίματος δίπλα από το Smart, ενώ εντός υπογείου γκαράζ βρέθηκε και δεύτερος άνδρας θανάσιμα τραυματισμένος.

Οι δράστες της επίθεσης που φέρονται να άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ διέφυγαν με μαύρο τζιπ, το οποίο βρέθηκε καμένο στην περιοχή του Σκαραμαγκά.

Τι ερευνά η αστυνομία
Οι πρώτες εκτιμήσεις των αρχών κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας, που πιθανόν σχετίζονται με συμβόλαια θανάτου. Ήδη συλλέγουν μαρτυρίες και στοιχεία για να φτάσουν στους δράστες.

Οι αρχές φαίνεται πως εξετάζουν τη σύνδεση του διπλού μαφιόζικου χτυπήματος με τις δολοφονίες που είχαν σημειωθεί τον Απρίλιο και τον Ιούνιο του 2022 με θύματα δύο επιχειρηματίες που ασχολούντο με το εμπόριο καυσίμων και φαίνεται να είχαν κι άλλες ποινικές εμπλοκές.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα