Ξάνθη: Δεν είχα γάλα να ταΐσω το παιδί λέει η 27χρονη που το εγκατέλειψε - Πανικοβλήθηκα

Ξάνθη: Δεν είχα γάλα να ταΐσω το παιδί λέει η 27χρονη που το εγκατέλειψε - Πανικοβλήθηκα

Το μωρό μια νεαρής γυναίκας εντοπίστηκε στην Ξάνθη μόνο του. Συγκεκριμένα, μία 27χρονη γυναίκα από την περιοχή Γενισέα στην Ξάνθη, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (03/06), γέννησε μόνη της στο σπίτι. Αργότερα, ο αδελφός της μετέφερε στην Αστυνομία το μωρό γυμνό, λέγοντας πως το βρήκε στην πόρτα του σπιτιού του.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το βρέφος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου διαπιστώθηκε πως ήταν μεν κομμένος άτσαλα ο ομφάλιος λώρος, αλλά η κατάσταση της υγείας του ήταν καλή. Αργότερα, εμφανίστηκε και η μητέρα του, στην οποία παρασχέθηκε όλη η νοσηλευτική φροντίδα που απαιτείται σε μια λεχωΐδα, όπου διαπιστώθηκε πως και η δική της κατάσταση ήταν καλή.

Αφέθηκε ελεύθερη η 27χρονη μητέρα

«Γέννησα στις 10 το πρωί της Παρασκευής (02/06), μόνη μου, ενώ ήμουν στο σπίτι της γιαγιάς μου. Δεν γνώριζε κανείς για την εγκυμοσύνη. Δεν είχα γάλα να το ταΐσω. Πανικοβλήθηκα» φέρεται να είπε η 27χρονη στις εισαγγελικές Αρχές.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, η ίδια ανέφερε ότι στις 00.30 – δηλαδή σχεδόν 14 ώρες μετά τη γέννηση του – τηλεφώνησε στον αδελφό της, λέγοντάς του ότι βρήκε ένα μωρό έξω από το σπίτι της γιαγιάς τους.

Η 27χρονη είχε έρθει στο χωριό από τη Γερμανία πριν από 10 ημέρες. Οι γονείς της σκοπεύουν να έρθουν από τη Γερμανία στην Ελλάδα για να την στηρίξουν. Η τοπική κοινότητα και ο αντιδήμαρχος είπαν, επίσης, πως σκοπεύουν να βοηθήσουν τη μητέρα και τον πατέρα του βρέφους όπως μπορούν.

Πάντως, την Κυριακή (05/06), θα διεξαχθεί η ψυχιατρική εξέταση της 27χρονης, την οποία παρήγγειλε ο εισαγγελέας, προκειμένου να διαπιστωθεί ο λόγος που η μητέρα θέλησε να εγκαταλείψει το νεογέννητο. Η γυναίκα έχει αφεθεί ελεύθερη.

πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα