Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Βελτιώνεται η υγεία του 8χρονου – Ειδική ομάδα ψυχολόγων δίπλα του

Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Βελτιώνεται η υγεία του 8χρονου – Ειδική ομάδα ψυχολόγων δίπλα του

Αναρρώνει μετά το δύσκολο χειρουργείο ο 8χρονος που είδε τον πατέρα του να σκοτώνει τη μητέρα του και να βάζει τέλος στη ζωή του.

Θετικά είναι τα νέα για την υγεία του 8χρονου που εντοπίστηκε στο πλάι της νεκρής μητέρας του, ενώ έφερε πολλαπλά τραύματα σε όλο του το κορμί από τα σκάγια της καραμπίνας.

Υπεβλήθη σε αρκετά χειρουργεία και οι γιατροί έχουν δηλώσει πως ο δρόμος της αποκατάστασης είναι μεγάλος.

Από την Τετάρτη (25/5) ο ανήλικος έχει βγει από την καταστολή και οι γιατροί του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου το απόγευμα της Πέμπτης (26/5) θα προσπαθήσουν να τον αποσωληνώσουν.

Την ίδια στιγμή, μία μεγάλη ομάδα γιατρών βρίσκονται δίπλα στο παιδί αλλά και μία ειδική ομάδα ψυχολόγων, οι οποίοι θα βρεθούν κοντά του κατά τη διάρκεια της αποσωλήνωσης και από την πρώτη στιγμή που θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με το περιβάλλον.

 «Με το χέρι του είμαστε σε μια κατάσταση που δεν το πειράζουμε αυτή τη στιγμή έγιναν οι χειρισμοί σταμάτησε η αιμορραγία και θα εκτιμηθεί σε λίγες ημέρες έχουμε μέλλον για το χέρι. Αυτό δε θα γίνει σε ένα χρόνο θα γίνει σταδιακά. Θα αποκατασταθεί πρώτα να κλείσουν οι πληγές και μετά το ωλένιο νεύρο πρέπει να συρραφεί ξανά» είπε στο Mega, ο γιατρός του παιδιού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα