ΠΟΕΔΗΝ σε Κούγια: Όχι και συμμορία - παλιάνθρωποι οι υγειονομικοί

ΠΟΕΔΗΝ σε Κούγια: Όχι και συμμορία - παλιάνθρωποι οι υγειονομικοί

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος ζητά σεβασμό στο έργο και την προσφορά των υγειονομικών.

«Στο στόχαστρο του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια έχουν βρεθεί κατ' επανάληψη οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό τριών νοσοκομείων» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, υπερασπιζόμενος τους υγειονομικούς.

«Καραμανδάνειο, Ρίο, Αγλαΐα Κυριακού έχουν κατ' επανάληψη βρεθεί στο στόχαστρο του κ. Κούγια. Τα δύο νοσοκομεία Καραμανδάνειο και Αγλαΐα Κυριακού είναι παιδιατρικά νοσοκομεία και το Ρίο Πανεπιστημιακό τριτοβάθμιο νοσοκομείο. Η προσφορά τους τεράστια στο ΕΣΥ. Σώζουν χιλιάδες ζωές ασθενών. Τα εμπιστεύονται οι ασθενείς και οι πολίτες» προσθέτει ο κ. Γιαννάκος λέγοντας ότι «δεν περιμένουμε σπό τον κ. Κούγια να μας χειροκροτήσει. Ούτε το θέλουμε. Εξάλλου από κανέναν δεν ζητάμε χειροκροτήματα. Τη δουλειά μας κάνουμε με ευσυνειδησία και αυτοθυσία. Το αποδείξαμε στη διάρκεια της πανδημίας».

Ο κ. Γιαννάκος υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του ότι «δεν δεχόμαστε λοιπόν απο κανέναν να μας αποκαλεί συμμορία και παλιανθρώπους. Ο κ. Κούγιας απειλεί με μηνύσεις όταν κρίνει ότι θίγονται οι κατηγορούμενοι που υπερασπίζεται. Εμείς τι πρέπει να κάνουμε με όλα αυτά που ακούμε σπό τον κ. Κούγια; Η δουλειά μας κ. Κούγια είναι να περιθάλπτουμε ασθενείς και όχι να ανταλλάσουμε μηνύσεις. Παράκληση προς πάσα κατεύθυνση. Σεβασμός από όλους στο έργο και την προσφορά των υγειονομικών. Με τέτοιες ύβρεις δημιουργείται ανασφάλεια στους ασθενείς που προσέρχονται στα νοσοκομεία. Διαβεβαιώνουμε τους ασθενείς ότι τα τρία νοσοκομεία, όπως και όλα τα νοσοκομεία της χώρας παρά τις ελλείψεις σε προσωπικό προσφέρουν σημαντικέςυπηρεσίες υγείας».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα