Άρτα: Κλαίγοντας αγκαλιάστηκαν οι γονείς – Συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά την τραγωδία

Άρτα: Κλαίγοντας αγκαλιάστηκαν οι γονείς – Συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά την τραγωδία

 Οι δύο τραγικοί γονείς συναντήθηκαν χθες για πρώτη φορά μετά τον θάνατο το μωρού τους και ξέσπασαν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.
Επί 3 μέρες οι τραγικοί γονείς του 5,5 μηνών βρέφους νοσηλεύονταν σε διαφορετικούς θαλάμους και σε διαφορετικούς ορόφους του νοσοκομείου Άρτας.

Και οι δυο βρίσκονται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, παρακολουθούνται από ψυχολόγους και ψυχιάτρους και λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή. Ο πατέρας φρουρείται διαρκώς.

Ο 37χρονος δεν μπορεί να σηκώσει το «ασήκωτο» βάρος της απώλειας του μωρού του, δεν μπορεί να διαχειριστεί πως το δικό του εγκληματικό λάθος στέρησε τη ζωή στο ίδιο του το παιδί.

Η 27χρονη μητέρα από την Τετάρτη ζητά να δει το σύζυγό της. Μετά από άδεια που δόθηκε από την αστυνομία η συνάντηση έγινε χθες το πρωί σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα. Βρέθηκαν για πρώτη φορά μετά το χαμό του μωρού τους και έκλαιγαν σφιχτα αγκαλιασμένοι.

Ψυχικά ράκη και ως ζωντανοί νεκροί χαρακτηρίζονται οι τραγικοί γονείς του αδικοχαμένου βρέφους από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό. Σήμερα το πρωί ο πατέρας που κατηγορείται για θανατηφόρο έκθεση ανηλίκου θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 37χρονος είπε πως ένα τηλεφώνημα από τη δουλειά του τον αποσυντόνισε, καθώς τον ενημέρωσαν ότι έπρεπε να πάει επειγόντως στη Λευκάδα, απ’ όπου είχαν λάβει κλήση για βλάβη. Τότε ήταν που έκανε τη μοιραία λάθος κίνηση.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, το μωρό βασανίστηκε επί ώρες από αίσθημα ασφυξίας και έχασε τη ζωή του αφού δεν μπορούσε να αναπνεύσει μέσα στο κλειστό αυτοκίνητο και με τη θερμοκρασία να είναι ιδιαίτερα υψηλή.

Η τελευταία πράξη της αδιανόητης τραγωδίας θα γραφτεί το Σάββατο το μεσημέρι στο χωριό Περδικάκι της Άρτας, όπου θα γίνει η ταφή του βρέφους.

«Θέλει να βγει από το νοσοκομείο να τον βρει»
Στην Εισαγγελία Άρτας θα οδηγηθεί σήμερα, Παρασκευή, ο 37χρονος πατέρας για να απολογηθεί.

Την ίδια στιγμή συγκλονίζει το μεγαλείο ψυχής της μητέρας του 5,5 μηνών βρέφους, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έκανε έκκληση να παραστεί κι εκείνη μαζί του στα δικαστήρια, προκειμένου να τον στηρίξει ψυχολογικά. Δεν είναι γνωστό μέχρι στιγμής εάν οι γιατροί θα κάνουν δεκτό το αίτημά της.

Οικογενειακή φίλη των τραγικών γονιών έκανε λόγο στο MEGA για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι.

«Ήταν το πιο αγαπημένο ζευγάρι που ξέρω. Δύο αγαπημένα παιδιά. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που τους συμβαίνει. Μίλησα μαζί της και μου είπε ότι ο άντρας της αγαπούσε πιο πολύ το παιδί από εκείνη», δήλωσε.

Σύμφωνα με την οικογενειακή φίλη του ζευγαριού, η μητέρα σκέφτεται πως μπορεί να στηρίξει τον σύζυγό της, ο οποίος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Το κορίτσι φώναζε συνέχεια ότι ο άντρας της δεν το ήθελε. Ερχόταν από τη δουλειά συνέχεια με δώρα για το μωρό. Το μόνο που θέλει είναι να βγει από το νοσοκομείο να πάει να τον βρει. Είναι σε άθλια κατάσταση. Δεν σκέφτεται μόνο τον χαμό του παιδιού της, αλλά και του συζύγου της. Στην σκέψη της είναι ο άντρας της. Της έκανα μία αγκαλιά και είπα θα τους στηρίξω και τους δύο».

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο δικηγόρος του 37χρονου, ο πατέρας ήταν πολύ κουρασμένος την τελευταία περίοδο καθώς η σύζυγό του είχε ένα μικρό ατύχημα τις προηγούμενες ημέρες. Ο 37χρονος δεν συνήθιζε να πηγαίνει το βρέφος στον βρεφονηπιακό σταθμό, ωστόσο λόγω του ατυχήματος της συζύγου του είχε επωμιστεί τα βάρη και τις υποχρεώσεις της οικογένειας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα