Γιώργος Καραϊβάζ: Στον ανακριτή αύριο τα δύο αδέλφια ηλικίας 40 και 48 ετών – Αναμένονται νέες συλλήψεις

Στον ανακριτή οδηγούνται αύριο τα δύο αδέλφια ηλικίας 40 και 48 ετών που έχουν συλληφθεί για τη δολοφονία του δημοσιογράφου.
Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του  Γιώργου Καραϊβάζ, με τις έρευνες των Αρχών να επικεντρώνονται στα πρόσωπα που υπέγραψαν το συμβόλαιο θανάτου του δημοσιογράφου και τους φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής μετά τις συλλήψεις των δυο αδελφών και τα στοιχεία που έχουν συλλέξει, θεωρούν πως έχουν πλέον βρει τα κομμάτια του παζλ που τους έλειπαν όλα αυτά τα χρόνια ώστε να προχωρήσουν στην εξιχνίαση των συμβολαίων θανάτου στον ακήρυχτο πόλεμο της νύχτας όπου τα άτομα που την απαρτίζουν συνδέονται με λαθρεμπόριο καυσίμων, διακίνηση ναρκωτικών και λαθραία τσιγάρα.

Την Τετάρτη στον ανακριτή οι κατηγορούμενοι
Την Τετάρτη οι δύο συλληφθέντες για την δολοφονία Καραϊβάζ θα οδηγηθούν στην Ευέλπιδων ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθούν. Οι ίδιοι δηλώνουν πως δεν έχουν καμία σχέση με τη δολοφονία.

Έχοντας συλλάβει η αστυνομία τα δύο αυτά πρόσωπα, τον 40χρονο και τον 48χρονο, φαίνεται πως εμπλέκονται και σε δολοφονίες άλλων ατόμων. Από την αστυνομία θεωρούν πως ο νεότερος από τα αδέλφια ήταν πάνω στη μηχανή και ο άλλος στο βαν.

Θεωρείται βέβαιο πως θα εκδοθούν και νέα εντάλματα σύλληψης για τα άτομα που επέβαιναν στη μοτοσικλέτα, δηλαδή για τον 40χρονο από τα δύο αδέρφια, ο οποίος έφερε το παρατσούκλι «Μάγειρας» στον χώρο της νύχτας.

Τι εξετάζεται
Αυτό που εξετάζεται είναι ότι δεν αποκλείεται και οι δύο επιβαίνοντες να αποβιβάστηκαν από το μηχανάκι να μπήκαν στο λευκό βαν και να εξαφανίστηκαν. Και μέσα στο λευκό βαν να ήταν ο 48χρονος άλλος αδερφός μαζί με ένα άλλο άτομο το οποίο φαίνεται πως και αυτό είναι γνωστό στην ΕΛ.ΑΣ.

Ένα συγκεκριμένο άτομο μετά από λίγους μήνες μετά τη δολοφονία  του Γιώργου Καραϊβάζ αλλά και λίγους μήνες πριν την δολοφονία γνωστού πυγμάχου, μετέβη στο Τμήμα Εκβιαστών και έδωσε πληροφορίες ότι κινδυνεύει ο πυγμάχος και κάποια άτομα που μπορεί να κρύβονται πίσω από την τότε σχεδιαζόμενη επίθεση σε βάρος του.

Οι πληροφορίες που είχε ο Γιώργος  Καραϊβάζ για τα κυκλώματα της νύχτας, την δομή του οργανωμένου κυκλώματος κι πως συνδέεται με επιχειρηματίες και όχι μόνο, ήταν πληροφορίες που τα άτομα που τον δολοφόνησαν, δεν ήθελαν να τις γνωρίζει.

Έχει ζητηθεί να γίνει έλεγχος σε μία σελίδα στο Facebook και έχει ζητηθεί η συνδρομή από ξένες υπηρεσίες για να βρουν τι μηνύματα αντάλλαξαν πριν και μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα