Ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε μπει στο στόχαστρο συγκεκριμένου κακοποιού

Ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε μπει στο στόχαστρο συγκεκριμένου κακοποιού

Δύο μέλη μία συμμορίας εκβιαστών που είχε εξαρθρωθεί στα τέλη του 2015 από την Ασφάλεια Αττικής και για την δράση της οποίας φέρεται να είχε παρουσιάσει τότε κρίσιμα στοιχεία στις αστυνομικές αρχές, ο Γιώργος Καραϊβάζ, φαίνεται ότι είναι – όπως αποκαλύπτει το MEGA –  από τα κύρια πρόσωπα στην έρευνα ή και στον φάκελο που έχει σχηματίσει η ΕΛΑΣ για την δολοφονία του γνωστού δημοσιογράφου τον Απρίλιο του 2021, στον Άλιμο.

Ο ένας εξ αυτών φέρεται να είναι, σύμφωνα με την δικογραφία που έχει σχηματιστεί , ο οδηγός του σκούτερ μάρκας «Beverly» που χρησιμοποιήθηκε στην δολοφονία του δημοσιογράφου κι ο άλλος -σύμφωνα με τις ενδείξεις των αστυνομικών- εξετάζεται ότι μπορεί να είναι ο ηθικός αυτουργός και «συντονιστής» της δολοφονικής επίθεσης κατά του Γιώργου Καραϊβάζ.

Σημειώνεται ότι στον φάκελο που είχε σχηματιστεί τότε, σημειωνόταν ο ρόλος του Γ. Καραϊβάζ, στην αστυνομική έρευνα αλλά και δυσμενή σχόλια των ποινικών για αυτή την «παρέμβαση» του.

Χωρίς τα στελέχη της ΕΛΑΣ να αποκλείουν ότι η συγκεκριμένη υποβοήθηση των αρχών από τον δημοσιογράφο, να ήταν ένας από τους λόγους που οδήγησε στην στόχευση του, αφού πολλοί εκ των κατηγορουμένων σε αυτή την υπόθεση καταδικάστηκαν αργότερα σε πολυετείς καθείρξεις.  Επιπλέον εξετάζονται κι άλλα κίνητρα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα