Γιάννης Λύρας: Τι λέει ο γνωστός πλαστικός χειρουργός για το περιστατικό με την 92χρονη

Γιάννης Λύρας: Τι λέει ο γνωστός πλαστικός χειρουργός για το περιστατικό με την 92χρονη

«Δεν υπήρξε διαπληκτισμός και ξυλοδαρμός με την 92χρονη για τα κοινόχρηστα. Αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας. Δεν ήμουν καν το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι μου... δηλώνει μεταξύ άλλων ο πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας.

Ποινική δίωξη για τα αδικήματα της σωματικής βλάβης, της εξύβρισης και της απειλής ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών στον γνωστό πλαστικό χειρουργό Γιάννη Λύρα, μετά από μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του 92χρονη με την οποία φέρεται να διαπληκτίστηκε στην πολυκατοικία όπου διαμένει στην Κηφισιά για τα κοινόχρηστα.
 
Ο κ. Λύρας παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο ωστόσο εκεί η υπερήλικη γυναίκα δήλωσε ότι δεν επιθυμεί τελικώς την δίωξη του και η υπόθεση απεσύρθη.

«Δεν υπήρξε διαπληκτισμός και ξυλοδαρμός με την 92χρονη»

«Δεν υπήρξε διαπληκτισμός και ξυλοδαρμός με την 92χρονη για τα κοινόχρηστα. Αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας. Δεν ήμουν καν το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι μου, αλλά στην Αγία Παρασκευή με φίλους. Έχω υποβάλλει από τον Μάρτιο του 2023 μήνυση στην ηλικιωμένη για παρενόχληση του τρίχρονου παιδιού μου, παρενόχληση που μπορεί να πηγάζει ενδεχομένως και από υπερβολική αγάπη. Το βράδυ του Σαββάτου το παρενόχλησε ακόμη μια φορά στον κήπο του σπιτιού. Υπέβαλα νέα μήνυση και η άλλη πλευρά σκηνοθέτησε ένα συμβάν ξυλοδαρμού. Σήμερα ανακλήθηκε η μήνυση γιατί δεν υπήρξε ποτε σωματική βλάβη», δήλωσε ο Γιάννης Λύρας στην Ευελπίδων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα