Αγρίνιο: Ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του 28χρονου ποδοσφαιριστή που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο

Την ενοχή του 28χρονου ποδοσφαιριστή από το Αγρίνιο, ο οποίος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις εις βάρος ενός 4χρονου παιδιού κατ' εξακολούθηση, πρότεινε ο εισαγγελέας της έδρας και ενώ η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων.

Ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες για ασέλγεια.

Σκηνικό έντασης στο Στρατοδικείο
Σκηνικό έντασης και αποδοκιμασιών επικράτησε στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων, όπου μεταφέρθηκε ο 28χρονος ποδοσφαιριστής από το Αγρίνιο. Εξοργισμένοι συγγενείς της οικογένειας του παιδιού, αποδοκίμασαν και πάλι τον κατηγορούμενο, αλλά και την οικογένειά του, όπως μετέδωσε το epiruspost.gr.

Στον χώρο του Στρατοδικείο βρέθηκαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.

Το 2021 η καταγγελία, το 2022 η ποινική δίωξη
Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας του 4χρονου παιδιού προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του 28χρονου τον Ιούλιο του 2021, όμως η ποινική δίωξη ασκήθηκε από το Στρατοδικείο Ιωαννίνων επτά μήνες αργότερα, δηλαδή τον Φεβρουάριο του 2022. Έχουν προκύψει, επομένως, εύλογα ερωτήματα για τη συγκεκριμένη καθυστέρηση, λαμβάνοντας υπόψιν ότι πρόκειται για μία τόσο βαριά κατηγορία, όπως αυτή της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου, καθώς και για το ότι ουδέποτε υπήρξε ένταλμα για τη σύλληψή του.

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη
Η φρικτή υπόθεση ασέλγειας του 4χρονου στο Αγρίνιο, αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς του παρατήρησαν αλλαγή στη συμπεριφορά του. Δυστυχώς, οι χειρότεροί του φόβοι επιβεβαιώθηκαν όταν είδαν τις ζωγραφιές του, οι οποίες «μιλούσαν» για όσα βίωσε στα χέρια του 28χρονου ποδοσφαιριστή.

Η πρώτη ζωγραφιά ήταν ένα μαύρο σύννεφο, που πρόδιδε την μαυρισμένη ψυχούλα του 4χρονου, ενώ στη δεύτερη είχε ζωγραφίσει γεννητικά όργανα. Όπως είπε, ανήκαν στον 28χρονο.

Πώς ξεκίνησε το μαρτύριο του 4χρονου
Ο εφιάλτης του 4χρονου αποκαλύφθηκε όταν η οικογένεια αποφάσισε να προσλάβει μια 52χρονη για να προσέχει τον μικρό.

Η 52χρονη νταντά πήγαινε στο σπίτι της οικογένειας τα πρωινά, ενώ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, αρκετές φορές την επισκεπτόταν και ο 28χρονος γιος της.

 
Ξαφνικά, οι γονείς του μικρού παιδιού παρατήρησαν μια απότομη αλλαγή συμπεριφοράς, την οποία και δεν μπορούσαν να κατανοήσουν. Ωστόσο, οι επίμαχες ζωγραφιές έμελλε να αποκαλύψουν τη φρίκη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα