Κρήτη: Ντελιβεράς στην εντατική μετά από σοβαρό τροχαίο στο Ηράκλειο

Κρήτη: Ντελιβεράς στην εντατική μετά από σοβαρό τροχαίο στο Ηράκλειο

Στο κόκκινο η αγωνία στο Ηράκλειο για τη ζωή του 30χρονου. Ο ντελιβεράς τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης…

Ο 30χρονος ντελιβεράς δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, σε νοσοκομείο στο Ηράκλειο, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε τη νύχτα. Την ώρα της δουλειάς το μηχανάκι του νεαρού συγκρούστηκε με αυτοκίνητο. Ο άτυχος οδηγός εντοπίστηκε από τους διασώστες αιμόφυρτος και στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οι γιατροί τον έβαλαν στην εντατική και χαρακτηρίζουν τις επόμενες ώρες κρίσιμες και καθοριστικές για τη ζωή του. Στο πλευρό του, βρίσκονται στενοί συγγενείς και φίλοι που προσεύχονται για μια ευχάριστη είδηση από τα χείλη των γιατρών.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται ένας 30χρονος άνδρας μετά από τροχαίο ατύχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες όλα συνέβησαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα όταν ο 30χρονος ντελιβεράς την ώρα που κινούνταν με το δίκυκλό του στη λεωφόρο Παρλαμά στο Ηράκλειο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τους διερχόμενους οδηγούς να ειδοποιούν το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες αφού του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες τον μετέφεραν στο ΠΑΓΝΗ με τους γιατρούς να τον διασωληνώνουν και να τον εισάγουν στην ΜΕΘ.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη καθώς φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

 cretapost.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα