Μ. Παρασκευή: Πώς κινούνται σήμερα τα ΜΜΜ – Αλλαγές στα δρομολόγια

Μ. Παρασκευή: Πώς κινούνται σήμερα τα ΜΜΜ – Αλλαγές στα δρομολόγια

Ειδικό πρόγραμμα ακολουθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς τη Μεγάλη Παρασκευή (14/04), με αλλαγές στα δρομολόγια αφού, για παράδειγμα, σήμερα δεν ισχύει η παράταση της κυκλοφορίας του μετρό και του τραμ έως και τις 2 π.μ.

Συγκεκριμένα, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινηθούν με βάση το πρόγραμμα δρομολογίων Σαββάτου. Οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται για τα τρέχοντα δρομολόγια, συμπεριλαμβανομένων και των γραμμών στις οποίες έχουν δρομολογηθεί λεωφορεία των ΚΤΕΛ, από την εφαρμογή της τηλεματικής.

Ακόμα, στη γραμμή 1 του μετρό (Πειραιάς – Κηφισιά), τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται ανά 10' ή 5' έως τις 23:30 και ανά 15' μέχρι τη λήξη της κυκλοφορίας. Επίσης, στη γραμμή 2 του μετρό (Ανθούπολη – Ελληνικό), τα δρομολόγια θα διέρχονται ανά 7' μεταξύ 13:00 – 20:00 και ανά 10' τις υπόλοιπες ώρες. Στη γραμμή 3 του μετρό (Δημοτικό Θέατρο – Δουκίσσης Πλακεντίας), τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται επίσης ανά 7' μεταξύ 13:00 – 20:00 και ανά 9' τις υπόλοιπες ώρες. Επισημαίνεται ότι τα δρομολόγια του Αεροδρομίου που εξυπηρετούν τους σταθμούς στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο, θα πραγματοποιούνται κανονικά ανά 36′.

Οι συρμοί του τραμ θα διέρχονται ανά 12' ως τις 22:00 και ανά 15' αργότερα. Ακόμα, το ΚΤΕΛ Αττικής ανακοίνωσε τροποποιήσεις των δρομολογίων του.

Τα τελευταία δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς σήμερα (14/04)
Πάντως, τη Μεγάλη Παρασκευή (14/04), δεν θα ισχύει η παράταση του ωραρίου λειτουργίας σε μετρό και τραμ. Έτσι, τα δρομολόγια όλων των μέσων μαζικής μεταφοράς θα ολοκληρωθούν κοντά στα μεσάνυχτα. Ενδεικτικά, τα τελευταία δρομολόγια θα αναχωρήσουν από τον σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα στις 00:20.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα