Καταγγελία σοκ 13χρονης - Την βίαζε o πατριός της: «Θυμάμαι να πονάω πολύ»

Καταγγελία σοκ 13χρονης - Την βίαζε o πατριός της: «Θυμάμαι να πονάω πολύ»

Από την ηλικία των 7 ετών φέρεται να ζούσε το απόλυτο μαρτύριο μέσα στο σπίτι της στα χέρια του πατριού της.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η 13χρονη στους αστυνομικούς, η τελευταία φορά που ο 49χρονος πατριός φέρεται να τη βίασε, ήταν τον περασμένο Αύγουστο. Μετά την καταγγελία και τη δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του, ο 49χρονος πέρασε από ανακριτή και εισαγγελέα οι οποίοι μετά την απολογία του τον άφησαν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.

Ο 49χρονος κατέθεσε πως ουδέποτε άγγιξε την ανήλικη, η οποία, σύμφωνα με εκείνον, είχε έντονη κοινωνική ζωή και πως ίσως κρύβεται κάποιο κίνητρο πίσω από την καταγγελία της. 

Η ανήλικη υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση η οποία έδειξε ότι πράγματι είχε προηγηθεί σεξουαλική πράξη, χωρίς όμως να μπορεί να προσδιοριστεί ο χρόνος ούτε και η ενδεχόμενη άσκηση βίας.

«Ήθελα να κάνω εμετό»

«Η πρώτη μου αντίδραση ήταν ότι θα κάνω εμετό, μετά σκέφτηκα ''θα τον σκοτώσω'' και μετά επικράτησε η λογική μου», είπε από την πλευρά της η μητέρα του παδιού. «Η 13χρονη κόρη μου, μου αποκάλυψε μετά από πίεση των φίλων της ότι ο επί σειρά ετών σύντροφός μου την κακοποιούσε σεξουαλικά από την ηλικία των 7 ετών».

«Άρχισε να με ακουμπάει σε σημεία χωρίς τη θέλησή μου ή να με αναγκάζει να κάνω και εγώ το ίδιο. Θυμάμαι να πονάω πολύ. Είχα δακρύσει αλλά δεν μου έβγαινε να φωνάξω. Αυτό γινόταν για χρόνια μέσα στο σπίτι, ακόμη και όταν η μαμά ήταν μέσα. Σταματούσε όταν άκουγε να έρχεται», είπε η ανήλικη, σύμφωνα με το Mega. 

Η απάντηση του δικηγόρου

Παράλληλα, ο δικηγόρος της οικογένειας της 13χρονης, Σπύρος Δημητρίου, μίλησε για την απόφαση ο 49χρονος να αφεθεί ελεύθερος. «Πολλές φορές φωνάζουμε και παροτρύνουμε τους ανήλικους να καταγγέλλουν αμέσως, προκειμένου να υποβληθούν αμέσως σε εξετάσεις, ώστε τα αποδεικτικά στοιχεία να είναι ισχυρά σε ένα δικαστήριο. Φάνηκε να υπάρχουν πολύ ισχυρές ενδείξεις και για αυτό το λόγο ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, ένα πολύ σοβαρό αδίκημα. Στη συνέχεια όμως δεν έγινε η κατάθεση της μικρής στον ανακριτή, η δεύτερη εξέταση από ειδικό ψυχίατρο, για να αναφερθεί στο περιστατικό δεν έγινε. Και με μία περίεργη βιασύνη ανακριτής και εισαγγελέας προφανώς πείστηκαν από το σκέτο και απλοΐκό όχι που ισχυρίστηκε ο κ. κατηγορούμενος και με χυδαία προσέγγιση ''ας μου επιτρέψετε – ότι τα ευρήματα στο αθώο κορμάκι της ανήλικης τα έχει προκαλέσει μόνη της''». 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα