Νέες καταγγελίες για τον ψευτογιατρό: «Πληρώσαμε 100.000€ χωρίς καμία βελτίωση»

Νέες καταγγελίες για τον ψευτογιατρό: «Πληρώσαμε 100.000€ χωρίς καμία βελτίωση»

Νέες καταγγελίες για τον φερόμενο ψευτογιατρό από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά από τα θύματά του υποσχόμενος πρωτοποριακές θεραπείες.

H σύζυγος ενός 77χρονου που πέθανε το 2019 αποκαλύπτει ότι εμπιστεύτηκε τον 66χρονο ψευτογιατρό στην προσπάθειά της να ξεπεράσει ο άνδρας της τα προβλήματα που του άφησε ένα βαρύ εγκεφαλικό χωρίς όμως αποτέλεσμα.
 
«Μας πήγε στην Γερμανία, κάναμε ένα PET scan και είδαμε ότι το εγκεφαλικό του ήταν πολύ βαρύ. Μας πήγε στον γιατρό εκεί», είπε η σύζυγος μιλώντας στο Mega. «21.000 ευρώ η ένεση, 4 ενέσεις βάλε και δύο φορές που πήγαμε στη Γερμανία. Περίπου 100.000 ευρώ μας βγήκε. Δεν είχαμε βελτίωση γι’ αυτό και σταμάτησα…ταλαιπωρήθηκε πολύ».

Λίγα χρόνια μετά, ο ασθενής κατέληξε, με τους στενούς συγγενείς του να θυμούνται ακόμα πως εξαπατήθηκαν.

«Έκανε αυτός ο άνθρωπος τον γιατρό, παρουσιάστηκε ως γιατρός και του έδωσε ελπίδες οι οποίες αποδείχτηκαν ψεύτικες μέχρι που ο άνθρωπος κατέληξε» δηλώνει αδερφός 53χρονου θύματος.

Του αποδίδουν 5 θανάτους

Η αστυνομία μέχρι στιγμής αποδίδει πέντε θανάτους ασθενών στον ψευτογιατρό. Όλοι τους σταμάτησαν την αγωγή τους για να ακολουθήσουν τη δήθεν πρωτοποριακή θεραπεία του 66χρονου με τα πεπτίδια, τα φιαλίδια που, όπως διαπιστώθηκε, έκρυβαν μόνο νερό.

«Ξέρω πολύ καλά ότι τα άτομα δεν είναι πέντε, είναι έξι. Γνωρίζω άνθρωπο ο οποίος πήγε τον πατέρα του σε αυτόν, έδωσε τα λεφτά του, ο πατέρας του πέθανε και αυτός ο άνθρωπος ζει με τις τύψεις ότι αυτός είναι υπεύθυνος για τον θάνατό του πατέρα του» αποκαλύπτει καταγγέλλουσα.

Σε κάθε συνάντηση, για κάθε πρόβλημα υγείας, ο 66χρονος ψευτογιατρός είχε τη λύση όπως έλεγε στους ασθενείς του.

«Στην αρχή έδειχνε μία ανάκαμψη, ίσως ήταν η ελπίδα και η δύναμη που του έδωσαν τα λόγια του, ότι θα τον κάνει καλά. Όμως καθώς περνούσε ο καιρός, γύρω στο 3μηνο με 6μηνο έπεφτε κάτω, χειροτέρευε η κατάστασή του» αποκάλυψε η κόρη 58χρονου θύματος.

Οι περισσότεροι πλήρωναν, δυσανασχετούσαν καθώς δεν έβλεπαν την παραμικρή βελτίωση, αλλά συνέχιζαν επειδή ήλπιζαν ότι στο τέλος θα γίνει αυτό που έμοιαζε με θαύμα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα