Τέμπη: Σε κλίμα οδύνης το μνημόσυνο για τα θύματα 40 μέρες μετά την τραγωδία

Τέμπη: Σε κλίμα οδύνης το μνημόσυνο για τα θύματα 40 μέρες μετά την τραγωδία

Σαράντα ημέρες συμπληρώνονται από το δυστύχημα των Τεμπών. Το μεσημέρι της Κυριακής εψάλη επιμνημόσυνη δέηση στον τόπο της τραγωδίας.

Σκηνές θρήνου διαδραματίστηκαν ξανά στο σημείο της τραγωδίας των Τεμπών, εκεί όπου ο χρόνος σταμάτησε όταν χάθηκαν 57 ψυχές το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023.

Σήμερα Κυριακή, 40 μέρες μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα συγγενείς, φίλοι και απλός κόσμος βρέθηκαν στο σημείο «μηδέν» όπου τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Ιερώνυμο επιμνημόσυνη δέηση.

Ο πόνος αβάσταχτος, οι συγγενείς των θυμάτων έζησαν το δράμα ακόμη μια φορά μην μπορώντας να πιστέψουν ακόμη ότι έχασαν από την αγκαλιά τους τόσο άδικα και τόσο ξαφνικά τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στη διάρκεια του μηνμοσύνου «ράγισαν» καρδιές, καθώς όσοι είχαν συγκεντρωθεί δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Όπως αναφέρει το larissanet, κατά τη στιγμή της διέλευσης του τρένου από το σημείο καταγράφηκαν συγκλονιστικές στιγμές με πολλούς εκ των παρισταμένων να ξεσπούν σε λυγμούς.

Εν συνεχεία, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση από τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμο , ο οποίος εκπροσώπησε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμο και την Ιερά Σύνοδο με τη συμμετοχή των κληρικών της Μητροπόλεως.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα