Ηλιούπολη: Αύριο στην ανακρίτρια ο 44χρονος προπονητής Τάε Κβον Ντο

Ηλιούπολη: Αύριο στην ανακρίτρια ο 44χρονος προπονητής Τάε Κβον Ντο

Ενώπιον της 14ης τακτικής ανακρίτριας αναμένεται να οδηγηθεί αύριο το πρωί ο 44χρονος προπονητής Tάε Κβον Ντο, ο οποίος διατηρούσε γυμναστήριο στην Ηλιούπολη και κατηγορείται για τους βιασμούς πέντε ανηλίκων αθλητριών του από το 2009 μέχρι το 2020.

Σε βάρος του ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.

Οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του προπονητή έχουν σοκάρει, καθώς συγγενικά πρόσωπα της πρώην συζύγου του κάνουν λόγο για ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο 44χρονος. Πρόκειται για αλλεπάλληλες καταγγελίες της πρώην συζύγου του, η οποία φέρεται να έχει ξυλοκοπηθεί από το 2018 μέχρι το 2020 από τον 44χρονο.

Όπως η ίδια είχε υποστηρίξει το 2020, όταν του ζήτησε να φύγει από το σπίτι, όπου διέμεναν, εκείνος πήρε μια κυνηγετική καραμπίνα, μπήκε μέσα στο σπίτι και αφού την ξυλοκόπησε, την απείλησε με το όπλο ότι θα την σκοτώσει. Μετά, ανέβηκε πάνω στην ταράτσα του σπιτιού και απειλούσε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του. Τέλος, το περιστατικό είχε λήξει, ύστερα από την παρέμβαση της αστυνομίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα