Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 62χρονος που πήγε να αυτοκτονήσει μαζί με τα δίδυμα παιδιά του

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 62χρονος που πήγε να αυτοκτονήσει μαζί με τα δίδυμα παιδιά του

Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο 62χρονος άνδρας, ο οποίος κλειδώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (19/3) με τα δύο παιδιά του στο αυτοκίνητο στην περιοχή του Μελισσοχωρίου στη Θεσσαλονίκη και άνοιξε μια φιάλη υγραερίου απειλώντας να αυτοκτονήσει παίρνοντας μαζί του στον θάνατο και  τα 2,5 ετών δίδυμα παιδιά του.

Ο 62χρονος εμφανίστηκε την Πέμπτη (23/3) ενώπιον της ανακρίτριας και μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του, ο 62χρονος που κλειδώθηκε με σε αυτοκίνητο και άνοιξε μία φιάλη υγραερίου. Ο κατηγορούμενος 

Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες. Ειδικότερα, ισχυρίστηκε ότι δεν σκόπευε να στερήσει τη ζωή των παιδιών του αλλά το έκανε για να φοβίσει τη μητέρα τους, με την οποία έχει διαφορές.

Σύμφωνα με το GRTimes, εις βάρος του 62χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, απόπειρα έκρηξης, από την οποία θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για ανθρώπους, οπλοφορία, σωματική βλάβη σε βάρος εγκύου συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου κατ’ εξακολούθηση και απειλή σε βάρος συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα