Χαλάνδρι: Διανομείς φαγητού έκαναν delivery ναρκωτικών ουσιών

Χαλάνδρι: Διανομείς φαγητού έκαναν delivery ναρκωτικών ουσιών

Στη σύλληψη ενός 31χρονου ημεδαπού και ενός 29χρονου αλλοδαπού στο Χαλάνδρι προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο δράσεων της Δίωξης Ναρκωτικών για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση δύο ατόμων στη διακίνηση κοκαΐνης, κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση. Ειδικότερα, ο 31χρονος κατελήφθη να κατέχει συσκευασία περιέχουσα 0,7 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή σοκολάτας και ο 29χρονος να κατέχει εντός της οικίας του στο Χαλάνδρι 120,93 γραμμ. ακατέργαστη κάνναβη και συσκευασία περιέχουσα 9,14 γραμμ. κοκαΐνη.

Συνολικά, από τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 859,14 γραμμ. κοκαΐνης, 136,57 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, 99,7 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή σοκολάτας, το χρηματικό ποσό των 720 ευρώ, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές, δύο μοτοσυκλέτες, δύο κινητά τηλέφωνα, τρίφτες και πλήθος νάιλον συσκευασιών. Χαρακτηριστικό της δράσης τους αποτελεί η κάλυψη στη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών, καθώς την πραγματοποιούσαν εκμεταλλευόμενοι την εργασία τους ως διανομείς καφέ και φαγητού (delivery).

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα