Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Κατατέθηκε η πρώτη μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Κατατέθηκε η πρώτη μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου

Στη δικαιοσύνη προσέφυγε μια από τις επιβάτιδες που τραυματίστηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Συγκεκριμένα, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου ανοίγοντας ένα νέο κύκλο στην διερεύνηση της υπόθεσης και βάζοντας στο «κάδρο» πολιτικά πρόσωπα.

Όπως ανακοίνωσαν οι εταιρείες Θεόδωρος Π. Μαντάς και Συνεργάτες και Λουκάς Θ. Αποστολίδης και Συνεργάτες, που έχουν αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση, κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας με την οποία στρέφονται σε βάρος παντός υπευθύνου ενώ παράλληλα σημειώνουν ότι επιφυλάσσονται να προβούν σε περαιτέρω ενέργειες για την προάσπιση των δικαιωμάτων της εντολέως τους.

«Με την μηνυτήρια αναφορά που καταθέσαμε, ζητάμε την πλήρη διερεύνηση σε σχέση με την τέλεση πληθώρας ποινικών αδικημάτων, τελεσθέντων εξ οιουδήποτε υπαιτίου, φυσικού ή ηθικού αυτουργού και συμμετόχου, με πράξεις ή δια παραλείψεως ανεξαρτήτως της θέσεως τους, είτε στην ιεραρχία των διοικήσεων του τριχοτομημένου ΟΣΕ είτε στα πολιτικά πρόσωπα που έχουν την ευθύνη και την εποπτεία του, αφενός σε βάρος της εντολέως μας και αφετέρου εις βάρος των επιβατών του μοιραίου τραίνου “Intercity 62”» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα