Τέμπη: Σε σοκ η σταθμάρχης Νέων Πόρων - O Θεός με φώτισε και δεν έστειλα τον Προαστιακό

Τέμπη: Σε σοκ η σταθμάρχης Νέων Πόρων - O Θεός με φώτισε και δεν έστειλα τον Προαστιακό

Είχα Άγιο, ο Θεός με φώτισε και δεν έστειλα τον προαστιακό, μονολογεί ακόμα και σήμερα η Ελένη,  η σταθμάρχης Νέων Πόρων, που είχε βάρδια το μοιραίο βράδυ....

Για το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου όταν και συνέβη το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη μίλησαν πηγές από το οικογενειακό περιβάλλον της γυναίκας που ήταν σταθμάρχης στους Νέους Πόρους.

«Νιώθει να πνίγεται κάποιες στιγμές. Προσπαθεί όμως όλο αυτό το πράγμα να το ξεπεράσει, γιατί έχει ένα μωρό παιδί, έξι μηνών, και δεν θέλει να επιβαρύνει άλλο την κατάσταση που υπάρχει μέσα στο σπίτι της», ανέφερε στο Mega το οικογενειακό περιβάλλον της.  

Και προσέθεσαν: «Προσπαθεί ακόμα να συνέλθει από το σοκ και να μην φέρνει στο μυαλό της αυτά τα εφιαλτικά λεπτά που βίωσε. Βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτου άγχους και πρέπει να διαχειριστεί την οικογένειά της, για να μη μεταφέρει το βαρύ κλίμα στο σπίτι της καθώς είναι μητέρα βρέφους. Ακόμη δεν την έχουν καλέσει να καταθέσει».

Σημειώνεται ότι η σταθμάρχης Νέων Πόρων έκανε την εκπαίδευσή της με τον μοιραίο σταθμάρχη, που βρίσκεται προφυλακισμένος για την τραγωδία των Τεμπών. Επίσης πρέπει να αναφερθεί ότι η ίδια απέτρεψε μεγαλύτερη τραγωδία εκείνη την ημέρα καθώς πήρε την απόφαση να στείλει πρώτα την εμπορική αμαξοστοιχία και όχι τον Προαστιακό, όπου επέβαιναν δεκάδες άνθρωποι, με αποτέλεσμα να μην υπάρξουν ακόμα περισσότεροι νεκροί.

«Είχα Άγιο, ο Θεός με φώτισε και δεν έστειλα τον προαστιακό», μονολογεί ακόμα και σήμερα, σύμφωνα με άτομα από το περιβάλλον της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα