Πλήθος κόσμου σε κινητοποιήσεις για τα Τέμπη σε όλη τη χώρα – Πάνω από 10.000 διαδηλωτές στο Σύνταγμα

Πλήθος κόσμου σε κινητοποιήσεις για τα Τέμπη σε όλη τη χώρα – Πάνω από 10.000 διαδηλωτές στο Σύνταγμα

Τη δικαίωση των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών και την απόδοση ευθυνών για το σιδηροδρομικό δυστύχημα, ζητάει πλήθος κόσμου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για διαμαρτυρία σε πολλές περιοχές ανά την Ελλάδα.

Η συμμετοχή στο συλλαλητήριο του Συντάγματος, αλλά και στις κινητοποιήσεις που είναι σε εξέλιξη σε πολλές άλλες πόλεις είναι πολύ μεγάλη. Πάνω 10.000 διαδηλωτές βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από τη Βουλή.

Πλήθος εργατικών κέντρων, Ομοσπονδίες, σωματεία, μαζικοί φορείς, φοιτητικοί σύλλογοι και μαθητές δίνουν παρών στο κέντρο της Αθήνας, απαιτώντας οι υπεύθυνοι της τραγωδίας να βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Ειδικότερα, έχει διακοπεί η κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός, στη Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της Σέκερη, στην οδό Πανεπιστημίου και στην οδό Σταδίου. Στη στάση «Λ. Βουλιαγμένης», τερματίζουν προσωρινά οι συρμοί του Τραμ λόγω της πορείας στο κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ.

Κλειστοί είναι από τις 10:30 το πρωί της Κυριακής (12/3) οι σταθμοί του Μετρό Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο λόγω των νέων συλλαλητηρίων. Οι σταθμοί έκλεισαν με εντολή της ΕΛΑΣ, σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ. Την ίδια ώρα, με εντολή της ΕΛΑΣ στις 12:00 το μεσημέρι έκλεισαν και οι σταθμοί του μετρό Ομόνοια και Μοναστηράκι.

πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα