Αιματηρή συμπλοκή στα Λαδάδικα: Εκτός κινδύνου ο 23χρονος - Σε σοβαρή κατάσταση ο δράστης

Αιματηρή συμπλοκή στα Λαδάδικα: Εκτός κινδύνου ο 23χρονος - Σε σοβαρή κατάσταση ο δράστης

Βαριά τραυματισμένος νοσηλεύεται ο άνδρας που φέρεται να πυροβόλησε τον 23χρονο, ενώ ο τελευταίος βρίσκεται εκτός κινδύνου.
Ένας 44χρονος ιρακινής καταγωγής φέρεται να πυροβόλησε έναν 23χρονο Έλληνα στο πόδι σε περιστατικό το οποίο φέρεται να ξεκίνησε στην πλατεία.

Ο Ιρακινός, γνωστός στις αρχές καθώς έχει συλληφθεί για ναρκωτικά και ενδοοικογενειακή βία στο παρελθόν και βρισκόταν παράνομα στη χώρα, ξεκίνησε να διαπληκτιζεται με άτομα που βρισκόταν στον χώρο μπροστά από νυχτερινό κατάστημα και στη συνέχεια έπεσε o πυροβολισμός που τραυμάτισε τον 23χρονο.

Η παρέα του νεαρού -που εργάζεται στην υποδοχή του νυχτερινού κέντρου- φέρεται να επιτέθηκε στον Ιρακινό, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η μεταφορά του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, καθώς φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κακώσεις σε όλο το σώμα.

Ο 23χρονος αρχικά δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι πυροβολήθηκε αλλά ένιωσε ένα κάψιμο στο πόδι και στη συνέχεια μεταφέρθηκε από τους φίλους του στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, όπου νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική με διαμπερές τραύμα, ενώ δεν βρέθηκε η σφαίρα.

Η αστυνομία ενημερώθηκε μέσω του 112 λίγο μετά τις 3:30 για το περιστατικό, ενώ ο άνδρας νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική του Ιπποκράτειου νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, δεν έχει εντοπιστεί το όπλο, ωστόσο, στον περιβάλλοντα χώρο και συγκεκριμένα κοντά στον Ιρακινό εντοπίστηκε ένα φυσίγγιο και ένας κάλυκας.

Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης εξετάζει τη σύνδεση των δύο γεγονότων αλλά κυρίως πώς ξεκίνησε το περιστατικό.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα